MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Radionica o financiranju ruralnog razvoja

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO LAG Karašica u suradnji s gradom Valpovom danas je organizirao informativnu radionicu za obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrte, zadruge i trgovačka društva koja se bave poljoprivrednom proizvodnjom. Slična je radionica tijekom dana organizirana i u Našicama.

 

U Gradskoj vijećnici u Valpovu tridesetak je sudionika pokazalo izniman interes za mogućnosti ostvarenja potpora je se iz Mjere 04 „Ulaganja u fizičku imovinu“ iz Programa ruralnog razvoja 2014-2020., a stručni su ih predavači upoznali i s mogućnostima ostvarivanja potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva, u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda.

Na današnjoj su radionici, koju je otvorio gradonačelnik Leon Žulj, dobili i potrebne informacije o prijavama za natječaj putem sustava AGRONET te o mogućnostima financiranja putem kredita HBOR i poslovnih banaka.

Lag Karašica će u suradnji s gradom Belišćem sličnu radionicu organizirati i u četvrtak, s početkom u 10 sati u Gradskoj vijećnici. Radionica je otvorena za sve zainteresirane i nije potrebna posebna prijava.

Za dodatne informacije obratite su u Ured LAG-a Karašica svaki dan od 8 – 15 sati ili na telefon 656-207.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!