Vrijeme darivanja

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Iz Udruge zvono medijima je upućeno priopćenje koje objavljujemo u cijelosti.

 

-Kako nam se bliži blagdansko vrijeme, koje je između ostalog i vrijeme darivanja, pozivamo sve Vas da udružimo snage i pomognemo onima manje sretnima od nas.

Ovu inicijativu je pokrenula tvrtka Harburg-Freudenberger Belišće d.o.o. te se i Udruga Zvono priključuje toj hvalevrijednoj akciji. Stoga pozivamo sve organizacije civilnog društva i građane da podrže ovu aktivnost.

U akciji ćemo prikupljati:

-         hranu (trajne namirnice kao brašno, šećer, ulje, tjesteninu, konzerve, špeceraj za kolače, slatkiše za djecu itd.)

-         proizvode za osobnu higijenu i kućanstvo (pelene za djecu, ostale potrepštine za djecu, deterdžente za pranje odjeće, suđa itd.)

-         igračke za djecu.

Mjesto prikupljanja je zgrada nekadašnjeg Omladinskog doma - Bllist, a donacije prikupljamo od 24.studenoga do 5.prosinca 2013. svaki dan od 8.30-12.00 sati i od 16.00-19.00 sati. Na dan 6. prosinca 2013. izvršit će se podjela donacija obiteljima koji su u potrebi.

- Ukoliko svatko od nas donese jednu jedinu stvar, sigurni smo da ćemo donijeti osmjeh na mnoga lica, poručuju iz Udruge Zvono.