UDRUGA ŽENA SATNICA: Nakon blagdanskih delicija – zumba!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

SATNICA U organizaciji udruge žena Satnica u posljednjim danima prošle godine organiziran je već tradicionalni (treći) božićni sajam, u dvorištu društvenog doma.

Na sajmu su sudjelovali Satničanima već od prije poznati izlagači, a zanimanje je i ovog puta vladalo za božićne ukrase i slastice Udruge žena Satnica, predmete od tekstila trgovačkog obrta Tom grad, božićna drvca OPG-a Spomenka Koški te uvijek aktualne proizvode od meda OPG-a Vidaković i lavande OPG-a Marijana Vinković. Najveselije je, kao i svake godine dosad, bilo oko štanda Područne škole Satnica.
- Kao i prethodnih godina sajam je organiziran zajedno s božićnim koncertom tako da je Satnica te večeri zablistala u punom sjaju. Trg je okićen velikim božićnim drvcem, u dvorištu su izlagači nudili raznovrsne proizvode, udruga žena osim bogate ponude na štandu posjetitelje je častila kuhanim vinom i kolačima dok su se u sali društvenog doma izmjenjivali izvođači. Zabave nije nedostajalo za nikoga, zadovoljni su u udruzi žena Satnica.
Valja spomenuti kako je na sam Badnjak za djecu Satnice Udruga žena organizirala dolazak tri djeda božićnjaka (Tomislava, Josipa i Karla) koji su na okićenom i ozvučenom traktoru podjelili poklone malim mještanima. Uživali su i veliki i mali.
No vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika, bogatih trpeza, lagane neumjerenosti u hrani i neaktivnosti je prošlo, a udruga žena Satnica već u prvim danima nove godine krenula je s organizacijom nove aktivnosti za svoje članice. Početak ove godine obilježit će ZUMBA Fitness, treninzi će biti besplatni za sve zainteresirane sudionice i održavat će se dva puta tjedno (utorkom i petkom), a o svim detaljima Satničanke se mogu informirati u udruzi, saznali smo od Amire Čordaš.