MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Osječko-baranjska županija nastavlja ulaganja u poboljšanje sportske infrastrukture

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Osječko-baranjska županija nastavlja s ulaganjima u sportske terene i objekte na svom području te ove godine ulaže 400.000 eura u kapitalne investicije jedinica lokalne samouprave i sportskih udruga i klubova.

Tako je, nakon provedenog javnog poziva, obnašatelj dužnosti župana Mato Lukić potpisao 45 novih ugovora o izgradnji, dogradnji, rekonstrukciji, obnavljanju i opremanju različitih sportskih objekata i terena s predstavnicima općina, gradova, udruga i klubova.

 

- Danas smo potpisali 20 ugovora s jedinicama lokalne samouprave, kao i 25 ugovora sa sportskim udrugama i klubovima s područja Županije vrijednih 400.000 eura. Nastavak je to prošlogodišnjih ulaganja u kapitalne sportske investicije, kada smo, pripremajući se za ovogodišnju titulu Europske regije sporta, također izdvojili gotovo 400.000 eura za projekte poboljšanja sportske infrastrukture i uvjeta rada naših sportskih djelatnika. Poseban naglasak stavljamo na djecu i mlade kojima želimo dodatno približiti sportski način života i sve dobro koje sport nosi. Osječko-baranjska županija je i odličan domaćin različitih sportskih manifestacija koje, uz to, doprinose i turističkoj slici županije. Na ovome nećemo stati jer smo svjesni svega što sport može pružiti mladom čovjeku tijekom života te ćemo s ulaganjima u sportsku infrastrukturu, sportaše i sportske djelatnike nastaviti i u budućnosti - kazao je obnašatelj dužnosti župana Mato Lukić prilikom potpisivanja ugovora, koje je održano danas u Velikoj vijećnici Skupštine OBŽ u Osijeku.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      TRAVANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu