MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Vremeplov Domovinskog rata u Valpovštini - 7. studenoga 1991.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U sklopu priprema za obilježavanje 25. obljetnice Domovinskog rata, pokrećemo novu rubriku u kojoj ćemo objavljivati svjedočanstva o događanjima iz Domovinskog rata na području Valpovštine.

 

 Vremeplov Domovinskog rata u Valpovštini

 

    

Temelji rubrike su tekstovi iz Glasa Slavonije i izvješća emitirana u programima Hrvatskog radija tijekom Domovinskog rata, autora Vladimira Vazdara.

   

Pored toga, vidjet ćete i dosad neobjavljene fotografije iz tog razdoblja, kao potsjetnik na dane stradanja, ali i na dane herojstva u pružanju otpora agresoru. 

Molimo vas za suradnju.

Naime, na mnogim su fotografijama zabilježeni trenuci u kojima nije bilo vremena za bilježenje osobnih podataka, pa vas molimo da nam, ako se prepoznate ili prepoznate neku osobu na fotografiji, javite o kome je riječ. Naša je adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dobro je došao i svaki komentar ili svjedoćanstvo o događanjima iz toga vremena.

7. studenoga 1992.

Na današnji je dan u Glasu Slavonije objavljena su tri teksta.

Toga dana na Hrvatskom je radiju objavljeno mnoštvo izvješća, jer su zbog napada na Bizovac, svakih pola sata stizale nove pojedinosti. Objavljujemo izvješće koje je objavljeno u 16 sati i u Kronici dana, u 22 sata.

Do sada smo objavili 15 fotografija iz vremena Domovinskog rata. O nekima od njih već smo prikupili dio do sada nepoznatih podata, ali na desetak dana prestajemo s objavljivanjem novih fotografija, dok ne prikupimo podatke o do sada objavljenim fotografijama. I dalje očekujemo vašu pomoć. Ako se prepoznate ili prepoznate neku osobu na fotografiji, javite o kome je riječ. Naša je adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

TEST 2

TEST 2

Brzi i pouzdani!