Grofmannica posjetila Muzej Valpovštine

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

KARAŠICKA REPUBLIKA Aktivnosti Fašničke republike se nastavljaju nesmanjenim intenzitetom.

 

Izaslanstvo Grofmannice Ivanović danas je u prijepodnevnim satima pozdravilo zastavu Fašničke republike. Zastava se zavijorila na valpovačkoj kuli, a Grofmannici su društvo pravili ministar tamburica, mixeta, udaraljki i gitara, ministar stočne hrane i briketa i ministar irskih i njemačkih Slavonaca.


Grofmannica i članovi Fašničke vlade kasnije su uživali u razgledavanju Muzeja Valpovštine kojemu se ovom prilikom posebno zahvaljujemo.

Istovremeno, javljaju iz protokola Fašničke republike, pozivamo vas na novi dvoboj Belišća i Valpova, i to u poznavanju susjednog grada. Prvi dvoboj odigrava se u srijedu (sutra haha) 20h, Romberg Pub - Belišće, dok je uzvrat dan poslije, u četvrtak isto u 20h, Gradska Kavana Katančić.


Igra se 3 vs 3, s time da članovi tima smiju biti samo iz jednog grada jer će Belišćani odgovarati na pitanja iz Valpova i obrnuto. Osim tih serija pitanja, biti će malo opće kulture i poznavanja Karašicka Republika. Pivopije će također doći na svoje jer će se bodovati i broj popijenih piva za vrijeme kviza :)

Prijave su na licu mjesta. Tko dođe u srijedu, neka dođe i u četvrtak kako bi odnio ukupnu pobjedu!

**** BESPLATAN PRIJEVOZ NA PODRUČJU REPUBLIKE srijeda i četvrtak 19-20h****