MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nacionalni stožer civilne zaštite 5.4. u 14:00 sati:

Trenutno je potvrđeno ukupno 1182 osobe zaražene koronavirusom, a 125 osoba je ozdravilo. Dosad je petnaest osoba preminulo.

Prema podacima Stožera civilne zaštite OBŽ od 5.4. u 11:00 sati:

Na području Osječko-baranjske županije je 92 zaražene osobe. Dvije su osobe izliječene, a pet osoba je preminulo.

Na području Valpovštine oboljelo je 8 osoba. Pet u Valpovu i po jedna u Belišću, Petrijevcima i Samatovcima.

Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.  

PREDSTAVLJAMO: Marijan Mandić - Grofmann Karašicke Republike

Korisnička ocjena: 2 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

KARAŠICKA REPUBLIKA „Slučajnim odabirom izabran je i novi Grofmann - Marijan Mandić, a ključeve dvaju gradova, Belišća i Valpova, predao mu je tadašnji Grofmann na odlasku, Dino Borda“. 

Tim je priopćenjem javnost Karašicke Republike bila izviještena o smjeni u vrhu ove fašničke tvorevine, a odmah potom je izvršena inauguracija u nazočnosti uzvanika na maskotrash partiju.

Razumljivo je da u nastaloj euforiji nije bilo moguće ozbiljnije porazgovarati s Grofmannom pa to činimo neposredno pred njegov prvi javni nastup nakon inauguracije, pred zatvaranje Fašničke Karašicke Republike.

Grofmanne kako ste vi doživjeli ovu neslućenu slučajnost svog izbora na najodgovorniju neodgovornu funkciju u izvršnoj vlasti Karašicke Republike?

  • Priznati moram da kada je moj prethodnik Grofmann Dino Borda iz čarobnog šešira za izvlačenje ceduljice s imenom Grofmanna izvukao moje ime, i predsjednik Mislav povikao imamo novog Grofmana i uzviknuo mi ime, bio sam ispunjen što radošću, što čašću što ću ja stupiti u društvo izvanredne gospode Grofmanna mojih prethodnika Dine Ivanović, Igora Grubića, te Dine Borde. Na rubu suza radosnica, s osmijehom od uha do uha slušajući radosno klicanje dragih ljudi - srce puno!

Kako ste vi shvatili očekivanja koja u vas polaže puk Karašicke Republike?

  • Očekivanja dragog mi puka Karašicke republike, simpatizera i onih koji će to postati već su se počela ispunjavati prošle subote, gdje su razdragani pučani uz lake plesne korake, smijeh i pjesmu uživali u Maskotresh zabavi. Daljnje ispunjenje istih nastaviti će se već ove subote što slijedi na Ledini, a tako i na drugim upriličenim zbivanjima, uz bogatu ponudu zabave, nekad lokalne gastro ponude, umjetnosti, educiranja, eko angažmana - raznoliko, raznovrsno, bogato.

Neki zlobnici, a uvijek su tu među nama, nažalost, tvrde da vaš mandat ove godine traje tek tjedan dana, od subote do subote. Dajete li im vi za pravo, ili sa sobom imate neke druge planove?

  • Ah, uvijek se nađe gdje koji i takav da, no pozitive je uvelike više. Činjenica je da zvanično grofmanstvo vezano za pokladna zbivanja traje tako kako ste rekli tjedan do dva, ali mandat se proteže na cijelu godinu. Tako da je uloga i zadaća Grofmanaa sudjelovati na svim zbivanjima u organizaciji Karašicke republike i zbivanjima drugih udruga s kojim Karašicka republika ostvaruje dugogodišnju suradnju, zatim širiti pozitivnu energiju na tim istim zbivanjima, osmišljavati dodatne sadržaje na tim istim zbivanjima, ma ima tu posla uuufff!

 

Kako vi sagledavate, nakon napornih izbora i inauguracije, novonastalu situaciju u Karašickoj Republici i koje ćete korake poduzeti na samom početku mandata.

  • Novonastala situacija unutar Karašicke Republike je jedan sklad u različitosti, poput puzzle slagalice neke planine, na primjer Everesta, u kojem svaki djelić, iako različit, savršeno posložen daje predivnu sliku. Tako i moji mandatni koraci neće biti nikako radikalni, već u sukladnosti svih Republikanaca raditi u pripremama lijepih događaja, na radost sviju.

Kako se vaša iskustva stečena funkcijom vijećnika u Gradskom vijeću Grada Valpova odražavaju na poimanje stanja u Karašickoj Republici i ima li nekih dodirnih točaka. Kako ih izbjeći?

  • Više je dodirnih točaka i poveznica između biti gradski vijećnik i biti ponosni Grofmann Karašicke Republike, pa i biti u profesiji kojoj jesam, i njih ne treba nipošto izbjegavati, jer se one sve isprepliću u dobrohotnosti, prostodušnosti, služenju drugima u ljubavi.

Jedan od nas Republikanaca česti zaključak s hashtagom - #samoljubav.

 

I za kraj ovog našeg ekskluzivnog razgovora, molim vas da na dobrobit puka dadete precizne upute za sudjelovanje na Ledini, ali i na onom – poslije Ledine.

  • Pažnja, pažnja!

Puče Republikanski, oni koji će to tek postati, dragi simpatizeri Karašicke Republike!

S ponosom vas pozivam na Ledinu između dva nam draga grada, u znakovit datum

22.02.2020. dan subotnji!

4.Ledina po redu!

Od 15 sati budite sudionici divotnih događanja, kao što su:

💚 Maskonogomet (gol je bala slame)

❤️ Antikviz (nastao mukotrpnim pripremanjem dr. Dinka Župana i još jedne osobe čije ime će ostati tajna)

💚 Baranjske buše (etno atrakcija)

❤️ Veličanstveno paljenje slamnatog pusta

(zahvaljujući vještim rukama i performansima udruge Slama).

Ovogodišnja odjevena tematika je - radno odijelo! Bilo koje firme, domaće, strane, kupljeno, poklonjeno, novo ili korišteno.

Dođite u prirodu i društvo, veselimo se zajedno!

Vama zahvaljujem i na pitanjima i intervjuu te vas pozivam na Ledinu, na druženje, smijeh i stvaranje trenutaka za pamćenje.

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu