MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

KONCERT POLAZNIKA GLAZBENE ŠKOLE MUSIC ART INCUBATOR: Radost i lakoća muziciranja

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO  Prvi dan ljeta, kada se obilježava i Svjetski dan glazbe, bio je veliki praznik za polaznike Glazbene škole Music art incubator iz Valpova.

U sklopu programa 55. Ljeta valpovačkog održali su svečani koncert na kraju prve školske godine. Na najbolji način spojili su početak ljeta s praznikom glazbe i obradovali stotine posjetitelja koji su popunili veliku dvoranu Centra kulture Matija Petar Katančić.

Program su otvorili mališani iz igraonice MAI Kids pod vodstvom Višnje Mihaljević, a potom je uslijedio nastup Klare Štulac (klavir),

Mie Perković (klavir), Karle Majdenić i Ivana Perkovića (gitara), Katarine Turalija (klavir), Lee Vučković (klavir), Mie Vučković (klavir), Patricie Katušić (gitara), Gabrijela Peroševića(klavir), Leonarda Vukasovića (gitara), Mie Vučković (voice) i Lee Vučković (voice).

Nastupili su i Petra Dronjić (gitara), Matej Vukasović (gitara), Buga Kurtović (gitara i voice), Karla Bandić (voice), Petra Cvetković i Domagoj Pavin (gitara), Eva Bošković (voice), Krunoslav Sršić (gitara), Hrvoje Bogović (gitara), Mirna Skokić (voice), Irena Dujmović i Davor Šamadan (gitara), Lea Šimić (voice), Nora Pastulović (gitara i voice), i na kraju MAI Band.

Mentorski tim Glazbene škole Music art incubator ima razloga za zadovoljstvo, jer su svi sudionici programa pokazali zavidnu radost muziciranja i lakoću izvedbe što je rezultat posebnog pristupa svakom polaznik koji se gaji u ovoj školi i njezin je zaštitni znak.

S nestrpljenjem se očekuje dalji napredak i novi nastupi.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 923 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      TRAVANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu