MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 


     

Projekt završen - aktivnosti se nastavljaju

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PETRIJEVCI  Danas je održana završna konferencija projekta Nove kreacije treće generacije koji se provodio proteklih 12 mjeseci.

Nositelj projekta koji je sufinanciranu u sklopu javnog poziva "Umjetnost i kultura 54+" iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz EU socijalnog fonda sa 665.369,22 kuna je Općina Petrijevci, a partneri su bili: LAG Karašica, Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo i Eko-etno udruga Zlatne ruke Petrijevci.

Prigodnoj svečanosti uz sudionike projekta predstavnike nositelja projekta i njihove partnere bio je Goran Ivanović, zamjenik župana koji je pozdravio sudionike i čestitao na provedbi projekta, čija je vrijednost, naglasio je, mnogo veća no njegova materijalna vrijednost.

Ocijenio je da je projekt u cijelosti ostvario svoje ciljeve-poboljšati socijalne, kognitivne, emocionalne i kreativne vještine i založio se za to da se projekt nastavi provoditi i u buduće, kako bi se i dalje postizali sjajni rezultati u radu sa generacijama +54.

U projekt je bilo uključeno čak 115 sudionika koji su uz voditelje ostvarili 20 glazbenih, 10 likovnih, 10 dramskih i 10 „slama art“ radionica. Više od 70 sudionika projekta posjetilo je HNK u Osijeku i Muzej Vučedolske kulture, a uz umjetnički kamp u Velom Lošinju održani su i +54 Festivali u Valpovu, Ivanovcima i Petrijevcima. Osim nemjerljive koristi koje su ostvarene ovim aktivnostima, iza projekta su ostale materijalne vrijednosti u kostimima, opremi za pozornicu, stolicama, klupama i stolicama i drugoj opremi koja će biti korištena pri drugim društvenim aktivnostima u Petrijevcima.

Sudionicima projekta i njihovim gostima, na svečanoj, završnoj konferenciji obratili su se voditelj projekta Bruno Eržić te njegova zamjenica Ivana Vidinović, predstavnici partnera i nositelja projekta, a na kraju svečanosti, prigodnim poetskim izražajem i jedna od polaznica, Franka Užar.

Na krilima polučenih rezultat nositelji projekta i partneri najavili su nastavak provođenja projektnih aktivnosti, a u međuvremenu će tražiti prihvatljive izvore financiranja kulturno-umjetničkih aktivnosti generacija +54.

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 299 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu