MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Sutra Slavonijom zbrda-zdola

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Hrvatsko planinarsko društvo "Belišće" i Gradska knjižnica i čitaonica Belišće organiziraju izložbu planinarskih fotografija pod nazivom „Slavonijom zbrda-zdola“.

 

Izložba sadrži probrane najbolje fotografije s planinarsko-slavonskim motivima, a otvorenje izložbe bit će10.7.2014. u 19 satiu holu zgrade Gradske uprave grada Belišća i Knjižnice Belišće.

Pod ovim nazivom Slavonski planinarski savez čiji je HPD Belišće član je 2012. godine pokrenuo digitalni foto festival na svojim internet stranicama. Osnova svih tema fotografija je slavonsko gorje, a festival se održava u četiri ciklusa od po tri mjeseca. Svake godine se određuju teme za svaki ciklus, za svaku temu se fotografije primaju tri mjeseca.

Po isteku svakog kvartala proglašavaju se pobjednici tog ciklusa, a po isteku kalendarske godine izrađuje se po 10 najboljih fotografija svakog ciklusa i kao izložba prikazuju diljem Slavonije. Izložba koju sada predstavljamo sastoji se od po 10 najbolje ocijenjenih fotografija iz sva četiri ciklusa festivala 2013. godine. Teme su bile:

  1. Planinarski domovi, kuće i skloništa
  2. Slavonski planinarski put
  3. Cvijeće na slavonskim planinama
  4. Izvori, potoci i jezera na slavonskim planinama.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It