MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

PPK VALPOVO:Značajan porast prodaje stočne hrane

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vijesti o pogubnom utjecaju pandemije na društvenu stvarnost, već tjednima ne silaze s naslovnica medija. Stoga je pravo zadovoljstvo objaviti neku pozitivnu vijest, osobito o gospodarskim uspjesima u domaćem okruženju.

Nedavno smo objavili vijest da je PPK Valpovo raspisao natječaj za zapošljavanje novih radnika. I dok se prvi novi zaposlenici uključuju u proizvodne procese, stiže vijest o povećanju proizvodnje i prodaje stočne hrane, jednog od proizvodnih aduta ove tvrtke. O tome više saznajemo od Dine Arambašića, voditelja prodaje stočne hrane.

-S velikim zadovoljstvom i ponosom ovih dana analiziramo rezultate prvog kvartala ove godine kad smo zabilježili prodaju stočne hrane za 2,5 puta veću u odnosu na prvi kvartal prošle 2019.g., zahvaljujući kvalitetnijoj pozicioniranosti na tržištu.

Rezultat je to sustavnih mjera i aktivnosti kao i dodatnih napora svih radnika, a posebno prodajnog osoblja i prodaje na terenu.

Još se uvijek sa sjetom prisjećamo vremena u kojima se gradila tradicija Valpovke koja je postala sinonim za stočnu hranu. Iako ništa više nije kao prije, sasvim su nove proizvodne i tržišne okolnosti, oslonili smo se na tradiciju i kvalitetu i na to nadogradili nova znanja i aktivnosti, kaže Arambašić.

 

-Prigodom obilježavanja 65. godišnjice utemeljenja svoje Tvornice stočne hrane  Valpovka, PPK Valpovo d.o.o. je organizirao nagradnu igru pod nazivom PRONAĐI SVOJU SRETNU DJETELINU s trajanjem od 17. rujna 2019. do 17. kolovoza 2020. uz bogati fond nagrada. Naime, svjesni smo da uz naša znanja i nastojanja, za izgrađenu tradiciju, zahvalnost dugujemo i vjernim potrošačima pa smo na ovaj način htjeli to i pokazati.

Glavna nagrada je osobni automobil i bit će izvučen po završetku nagradne igre, a mjesečne nagrade su bicikli. Prilikom izvlačenja glavne nagrade bit će izvučeni i dobitnici za voucher za putovanje te dobitnik mobitela Huawei P Smart. U nagradnoj igri sudjeluje svaki kupac koji u nekoj 200 maloprodaja u RH kupi robe iz prodajnog asortiman Valpovka u iznosu većem od 100 kn.

No, prije početka nagradne igre napravljen je redizajn logotipa djeteline s 4 lista-poznatog loga Valpovke, a promijenjen je i izgled ambalaže koja je sada u boji, s pripadajućom slikom životinje za koju je deklarirana krmna smjesa namijenjena.

Izvršena su i poboljšanja u recepturama krmnih smjesa kako bi se visoka kvaliteta proizvoda dodatno povećala.

Uz određena ulaganja u tehnologiju i opremu danas je brand Valpovka ostao sinonim za stočnu hranu koja jamči uspjeh u uzgoju životinja, zdravu i ekonomičnu proizvodnju, a s kupcima i partnerima gradimo partnerske odnose sa uslugama stručnog savjetovanja naših nutricionista.

 Prodajni  asortiman se sastoji od šezdesetak proizvoda i možemo ga razvrstati u 4 grupe proizvoda:

- Potpune krmne smjese za perad, svinje i preživače

- Dopunske krmne smjese za perad, svinje i preživače

- Potpune krmne smjese za ostale životinje - kunići, golubovi, fazani, divljač, ribe

- Dodaci stočnoj hrani-Valpomin kostotvor, Valpomin za nesilice, Valposan, Valpoantistres i drugi proizvodi koji kao dodaci krmnim smjesama poboljšavaju nutritivno iskorištenje smjesa i poboljšavaju zdravstveno stanje životinja.

Zadovoljni smo postignutim pomacima koji se očituju u povećanju prodaje i na tim ćemo temeljima graditi dalju strategiju. Tržišta proizvoda Valpovka se sastoji od 165 kupaca - poljoprivrednih apoteka, farmi, OPG-ova, fazanerija, ribnjaka… 

Ova situacija s pandemijom nije značajnije poremetila dosegnute trendova, ali se nadamo da ćemo svi znati izvući i neke pozitivne efekte. Naime, spoznali smo velik značaj vlastite proizvodnje i resurse koji nam stoje na raspolaganju u stabilizaciji stočarske proizvodnje u Hrvatskoj. Tu osjećamo goleme rezerve za dalji razvoj tržišta naših proizvoda iako se okrećemo i izvozu. Pored tržišta u RH izvozimo proizvode na tržište Kosova i u završnoj smo fazi razgovora sa zastupnikom za tržište BiH, optimistički zaključuje Arambašić.

Nagradna igra još traje, jer je zbog mjera suzbijanja širenja koronavirusa finalno izvlačenje odgođeno za vrijeme kad budu dopuštene javne priredbe s masovnim sudjelovanjem publike.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu