MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Sustavna pomoć gospodarstvu u otklanjanju posljedica krize izazvane koronavirusom

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Gradonačelnik Valpova Matko Šutalo, u skladu sa svojim ovlastima, raspisao je javni poziv za sudjelovanje u savjetovanju s javnošću u postupku izrade nacrta Programa o izmjenama i dopunama Programa poticanja razvoja poduzetništva na području grada Valpova.

Poziv se odnosi na svu zainteresiranu javnost, mikro, male i srednje poduzetnike (trgovačka društva, obrte i zadruge), građane, građanske inicijative te sve ostale da svojim sugestijama i prijedlozima daju doprinos u izradi što kvalitetnijeg nacrta Programa o izmjenama i dopunama Programa poticanja razvoja poduzetništva na području grada Valpova za razdoblje od 20l9. do 2020. Godine

Ovim Programom uvrštava se nova mjera kao dodatna potpora sektoru malog gospodarstva s ciljem očuvanja poslovnih aktivnosti kako bi se doprinijelo zadržavanju postojeće zaposlenosti i likvidnosti. Potpora se dodjeljuje subjektima malog gospodarstva koji su prijavitelji na mjeru Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pod nazivom Potpore za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID-19) te kojima je zbog posebne okolnosti narušena gospodarska aktivnost.

Svoje sugestije i prijedloge možete u pisanom obliku, na popunjenom propisanom obrascu poslati na adresu Grad Valpovo, Upravni odjel za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova, Matije Gupca 32,31 550 Valpovo do 13. svibnja 2020. godine.

Sve sugestije i prijedlozi koji su pristigli u propisanom roku će se razmotriti, a oni koji su prihvaćeni bit će ukomponirani u konačan nacrt Programa koji će se proslijediti Gradskom vijeću Grada Valpova na razmatranje i usvajanje.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It