MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

OKRUGLI STOL: Inovacije u poduzetništvu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U sklopu projekta Razvoj poduzetništva u gradu Valpovu kroz informiranje i umrežavanje, sufinanciranog od strane Europskog fonda za regionalni razvoj, a čiji je nositelj Valpovački poduzetnički centar d.o.o., održati će se prvi od osam okruglih stolova 26. lipnja 2020. u 10:00h.

Na okruglom stolu sudjelovat će predstavnici tvrtke Spectre čiji je vlasnik Ivan Rajković. Spectre je startup tvrtka osnovana 2016. godine koja se, između ostalog, bavi razvojem mobilnih aplikacija, ali glavni fokus stavlja na razvoj aplikacija proširene stvarnosti; predstavnici Zajednice tehničke kulture Valpovo, predstavnici SPOTTER j.d.o.o., tvrtke za računalno programiranje te gospodin Željko Mogoroš.

Sudionici okruglog stola predstavit će svoje proizvode i projekte na kojima su radili i na kojima trenutno rade te će predstaviti proizvode i projekte koje planiraju u budućnosti.

Osim navedenih sudionika na okruglom stolu će sudjelovati i predstavnici Valpovačkog poduzetničkog centra d.o.o. te predstavnik Upravnog odjela za gospodarske i društvene djelatnosti Grada Valpova, koji će predstaviti aktualne mjere za male i srednje poduzetnike.

Cijeli događaj bit će medijski popraćen.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu