MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Mjere samozapošljavanja

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U maloj dvorani Centra kulture u Valpovu, u petak, 2. ožujka održan je seminar pod nazivom “Mjere za samozapošljavanje”

Organizator seminara bio je Valpovački poduzetnički centar d.o.o. u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje a na temelju iskazanog interesa građana za navedeni seminar i zbog povećanja ukupnog iznosa mjere od početka ove godine. 

Predavači na seminaru su bili rukovoditelj Odsjeka za aktivnu politiku zapošljavanja Miroslav Vanek, viša stručna savjetnica za zapošljavanje i savjetnica za samozapošljavanje Nataša Štiglec, zajedno s direktorom Valpovačkog poduzetničkog centra, Vanjom Miličevićem, koji je predstavio izradu poslovnog plana. Seminar je bio namijenjen svim nezaposlenim osobama sa područja Valpovštine koji planiraju pokreniti vlastito poslovanje.

 Seminar je okupio mnogobrojne sudionike s područja gradova Belišća i Valpova. Neke od tema predstavljenih na seminaru su: kome su mjere za samozapošljavanje namjenjene, način prijave, potrebna dokumentacija, podnošenje izvješća, izrada poslovnog plana. Na samom kraju seminara sudionici su postavili pitanja te na taj način došli do konrektnih odgovora.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu