MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Pojeftinjuje voda

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

BELIŠĆE Gradonačelnik Belišća Dinko Burić na danas održanoj konferenciji za novinare najavio je pojeftinjenje vode.

 

-Pregovori koje smo o cijeni vode vodili s upravom Duropacka bili su višekratni i teški, ali sad, nakon što su dovršeni zadovoljan sam i zahvalan što su prihvatili naše argumente, rekao je gradonačelnik Burić, u čijoj su pratnji bili Marina Novoselnik, direktorica Kombela d.o.o. i Andrej Bičak, direktor Hidrobela d.o.o.

-Kada je proljetos završen postupak otkupa uređaja za proizvodnju i pročišćavanje vode uz pomoć Hrvatskih voda, znali smo da cijena vode ne može više nikada biti na razinu koju smo imali, jer dotadašnji proizvođač nije u cijenu vode ukalkulirao mnoge stvarne troškove, nastavio je gradonačelnik Burić. No, sve nas je dosita iznenadila nova cijena troška proizvodnje i kontrole zdravstvene ispravnosti vode, jer je cijena dosegla 18,29 kuna po kubnom metru.

Nakon svega cijena će biti 13,80 kuna po kubiku, dakle još nešto manja nego u 4,5, i 6. mjesecu, ali će porasti jednokratna naknada, jer ona sadržava stvarne troškove proizvodnje i druge fiksne troškove.

Pregovori su bili iscrpljujući i teški zbog toga što kao gradska vlast trebamo štiti interese građana, prije svega, ali i interese gradskih tvrtki i gospodarskih subjekata u gradu. Raduje me što smo postigli dogovor i grad je preuzeo na sebe obvezu da građanima podmiri već plaćene razliku u cijeni vode za prethodni mjesec, tako da građani neće osjetiti niti jedne lipe dodatnog opterećenja zbog nastalog nesporazuma s cijenama, poručio je gradonačelnik Burić.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It