MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

MEHANIZACIJA MILER:Nova investicija u poslovni prostor u Valpovu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  U Industrijskoj zoni na Kraljevcima od kraja svibnja počela je nicati betonska konstrukcija i uskoro se počeo nazirati kostur velike hale. Već na prvi pogled riječ je o prostorno velikom projektu.

Kako saznajemo, tvrtka MEHANIZACIJA MILER iz Kalinovca započela je investiciju u vrijednosti 10 milijuna kuna u veliki Prodajno servisni centar poljoprivredne mehanizacije, koji će se prostirati na oko 1.750m².

Projektant i izvođač radova je tvrtka IZVOR-ING d.o.o. iz Valpova, a kako nam kaže Mato Pušić, vlasnik te tvrtke, započeti radovi trebali bi biti dovršeni do kraja ove godine.

Prodajno-servisni centar poljoprivredne mehanzacije u Valpovu tako će postati prvi u mreži od pet sličnih centara koje bi ova tvrtka gradila u Hrvatskoj. Sjedišta ostalih centara će biti u Kalinovcu, Karlovcu, Gospiću i Rijeci.

Iz Prodajno servisnog centra u Valpovu dalji bi se poslovni interesi širili na Srbiju i Bosnu i Hercegovinu. U samom početku Centar bi zapošljavao petnaestak zaposlenika, a u punom angažmanu i 20 specijaliziranih zaposlenika.

Uz veliki prodajni prostor Centar bi obuhvaćao, uredski i skladišni prostor te radionicu i postao najveći takav specijalizirani centar na prostoru Slavonije i Baranje, pa i šire.

-Investitori redovno posjećuju gradilište i zadovoljni su dinamikom provođenja radova, rekao je Mato Pušić , a mi kao projektanti i izvođači radova smo uvjereni da će svi planirani radovi biti završeni  kvalitetno i na vrijeme, da ćemo ispuniti zahtjeve nadzornih organa iz tvrtke STADING d.o.o. iz Đurđenovca i da ćemo do kraja godine objekt predati investitorima na korištenje.

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!