MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

U PRIPREMI: Poslovni inkubator

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Lokalna razvojna agencija, zajedno sa Valpovačkim poduzetničkim centrom, radi na pripremi projekta izgradnje Poslovnog inkubatora u Valpovu.

 

-Riječ je o projektu vrijednom oko 1.000.000,00 EUR-a, pojašnjava Lidija Maurović Košćak, direktorica LRA Valpovo-Petrijevci.

- Natječaj je otvoren do 31. prosinca 2016. godine, a do kraja travnja 2017. godine se očekuje da će se znati jeli projekt izabran za financiranje. Kako bi projekt što bolje odgovorio na potrebe naših poduzetnika partneri, LRA i VPC, će snimiti postojeće stanje i napraviti analizu potreba poduzetnika.

Početkom rujna smo prijavili na natječaj iz Programa ruralnog razvoja, mjera 7.2. projekt „Izgradnje sekundarne mreže naselja Satnica“, ukupne vrijednosti 2.193.794,60 kn. Navedeni projekt je pripremljen u suradnji s Općinom Petrijevci i Dvorcem d.o.o.

U najavi je otvaranje natječaja za obnovu prirodne baštine, natječaja iz Programa ruralnog razvoja mjera 7.4. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu, kao i drugih natječaja za koje pripremamo brojne projekta za grad Valpovo i općinu Petrijevci.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

KINO PROGRAM

       RUJAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu