MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Započeo poslovni skup o zapošljavanju

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U Centru za kulturu Matija Petra Katančić u tijeku je skup poduzetnika pod nazivom "Kretanje zapošljavanja u budućnosti Valpovštine"

Skup se održava u sklopu obilježavanja Dana Grada Valpova, a organizirala ga je Agencija MBG za računovodstvo, izradu poslovnih planova i porezno savjetovanje vlasnice Milene Lukić, u suradnji s partnerima.

Na skupu sudjeluje šezdesetak sudionika -  poduzetnika, obrtnika, predstavnika bankarskog sustava te službenika.

-Cilj Skupa je otvoriti temu "Kretanje zapošljavanja u budućnosti Valpovštine" i prezentirati je široj poslovnoj i lokalnoj zajednici u svrhu detektiranja problema u poslovanju i zajedničkog rješavanja lokalnih problema, najavila je organizatorica Milena Lukić, a sudionike skupa pozdravili su gradonačelnik Valpova Matko Šutalo i Ljerka Vučković. zamjenica gradonačelnika Belišća.

Obraćajući se sudionicima skupa predstavnici gradskih vlasti naglasili su značaj mjera koje će donositi kako bi olakšali gospodarske aktivnosti, a bit će usmjerene na subvencije nekih troškova poslovanja te drugih aktivnih mjera kojima je svrha pojednostaviti poslovanje.

Na početku skupa predavanje na temu "Stanje nezaposlenosti u Valpovštini"  održala je rukovoditeljica Odjela za analitiku, statistiku i informatiku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Regionalnog ureda Osijek Beba Madunović, a potom će se održati panel diskusiju s temom "Kretanje zapošljavanja u budućnosti Valpovštine". Najavljeni sudionici diskusije su:

- Krunoslav Vukelić, prof. sociologije, suvlasnik obrta za istraživanje tržišta AUDEO, Osijek,

- Dajana Krupić, mag. psych., stručna suradnica psihologinja Poliklinike Novoselec, Osijek,

- Beba Madunović, dipl. oec., rukovoditeljica Odjela za analitiku, statistiku i informatiku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Regionalnog ureda Osijek,

- mr. sc. Lidija Maurović Košćak, dipl. oec., direktorica Lokalne razvojne agencije Valpovo – Petrijevci d.o.o., Valpovo, voditeljica EU projekata,

- mr. sc. Zoran Uranjek, dipl. ing., član Uprave Harburg-Freudenberger Belišće d.o.o., Belišće,

- Boris Čagalj, dipl. oec., voditelj Područnog ureda Hrvatske banke za obnovu i razvitak za Slavoniju i Baranju.  Moderator panel diskusije bit će Ivan Sarić, dipl. iur., pravni savjetnik Hrvatske udruge poslodavaca Regionalni ured Osijek.

 

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu