MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Emanuel Barić novi je predsjednik NK Hrvatski sokol u Bocanjevcima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BOCANJEVCI U subotu, 22.siječnja 2022 u prostorijama Hrvatskog doma u Bocanjevcima, održana je izborno-izvještajna skupština o radu NK Hrvatski sokol Bocanjevci.

Skupštini su, osim članova, prisustvovali i predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar, te predstavnici svih udruga iz mjesta.

Nakon izbora radnog predsjedništva, uslijedio je izvještaj o radu i financijski izvještaj u 2021 godini iz kojega svakako treba izdvojit plasman "Sokola" u viši rang natjecanja, kao i brojnu publiku koja ih je cijelo vrijeme pratila kako na domaćim tako i na gostujućim utakmicama.

Nakon rasprave o podnesenim izvještajima, pristupilo se biranju novog vodstva kluba za sljedeće 4 godine. Nakon iznesenih prijedloga, članovi kluba su odlučili da će klub u narednom periodu voditi Emanuel Barić kao predsjednik, Adrijana Vuksanić kao tajnica te Siniša Repček, Igor Golub, Dražen Šimošić, Patrik Barić i Branimir Vidošić kao članovi Upravnog odbora.

Nakon izabranog novog vodstva kluba, nastavljen je rad po točkama dnevnog reda na kojemu su iznijeti plan rada za 2022 te financijski plan za 2022.

Na samom kraju, skupu se obratio predsjednik Zajednice športskih udruga Milan Zamaklar koji je čestitao novoizabranom vodstvu kluba te im uručio prigodnu plaketu povodom 65 godina djelovanja ovog sportskog kolektiva.

Skupu su se obratili i povjerenik za Bocanjevce Bojan Vuksanić,, te u ime svih udruga tajnik KUD-a Šokadija Davor Vuksanić koji su uz čestitke novoizabranima, posebnu zahvalu uputili i dosadašnjim čelnicima kluba na čelu sa predsjednikom Sinišom Repčekom i tajnikom Antom Barićem.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It