MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Obilježen Hrvatski olimpijski dan

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Lijepo vrijeme bilo je jučer dobar saveznik Zajednice športskih udruga Grada Valpova u organizaciji lijepe sportske prezentacije povodom Hrvatskog olimpijskog dana.

Na središnjem gradskom trgu, dvjestotinjak je mladih sportaša, učenika Osnovne škole Matije Petra Katančića te drugih sportaša iz Stolnoteniskog kluba Dvorac Valpovo, Streljačkog kluba Valpovo, Rukometnog kluba Valpovka, Odbojkaškog kluba Valpovo, Nogometnog kluba Valpovke i Gimnastičkog kluba Hrvatski sokol, sugrađanima pokazalo dio svojih vještina i tako im približilo spoznaju o tome kako i pod kojim uvjetima vježbaju i pripremaju se za natjecanja i postižu izvrsne rezultate. Na svojevrsnom treningu na otvorenom, njihovi su treneri prolaznike, promatrače ove sportske priredbe, upoznali s osnovnim pravilima sportova, rasporedom treninga i nužnim predispozicijama za bavljenje sportom bilo u rekreativnom ili natjecateljskom smislu.

Hrvatski olimpijski dan, posvećen datumu utemeljenja Hrvatskog olimpijskog odbora, 10. rujna, danas je opće prihvaćena manifestacija koja promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijska načela izvrsnosti u svakom području, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima kao sastavnice olimpijskog djelovanja. Realizacijom ideje da se sugrađanima na prihvatljiv i dojmljiv način predstave pojedini sportovi učinjen je značajan iskorak u buđenju svijesti o potrebi bavljenja sportom i sportskom aktivnošću kao preduvjetom zdravog življenja i jačanja fizičkih sposobnosti, a nesumnjivo je i na dobrom putu promijeniti razmišljanje o potrebi stvaranja boljih uvjeta za bavljenje sportom izgradnjom odgovarajuće infrastrukture ili održavanja onoga što već postoji.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

KINO PROGRAM

    LISTOPAD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu