MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dobro usklađen tim

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BISTRINCI Sinoć su se bistrinački ribiči okupili na redovnoj godišnjoj skupštini kako bi analizirali prošlogodišnji rad.

 

Pored stotinjak članova, Skupštini su prisustvovali i brojni gosti, među njima i predsjednik Hrvatskog Športskog ribolovnog saveza Vladimir Sever, Željko Macanić , predsjednik Športskog ribolovnog saveza Osječko-baranjske županije, Željko Čorba, predsjednik Zajednice športsko-ribolovnih udruga Valpovo te predstavnici sportsko ribolovnih udruga susjednih gradova i mjesta, predstavnici Zajednice Športskih udruga grada Belišća i Domagoj Varžić, zamjenik gradonačelnika grada Belišća.

-U udruzi je prošle godine djelovalo gotovo dvije stotine članova, naglasio je predsjednik udruge Milan Borić, koji je pri tome s ponosom istaknuo da pored 150 aktivnih djeluje i 17 članova koji ne ribolove te 22 članice Babuški. Udruga športskih ribolovaca Podravac iz Bistrinaca svrstana je u red vrlo rijetkih društava koja su u protekloj godini ostvarili porast broja članova, jer ih je bilo čak 14 posto više nego u prošloj godini.

-Rezultati koje ste postigli, trebaju vas činiti ponosnima, poručio je predsjednik HŠRS Vladimir Sever, pozdravljajući sudionike Skupštine, jer, to mogu odgovorno tvrditi, nitko kraj svoje rijeke nije napravio to što ste vi napravili na Odmorištu kraj svoje Drave. Uvjeren sam da uz ovako angažirano vodstvo Udruge, poduprto ovolikim brojem članova možete nastaviti s izgradnjom Odmorišta i dati nov doprinos razvoju, zaštiti i očuvanju ribolovnih voda,obala i okoliša, razvoju ribolovnog i riječnog turizma, upravljanju športskim ribolovnim objektima te ukupnom unapređenju športskog ribolova, što ste tako uspješno činili i u prošloj godini.

Snažnu potporu djelovanju dao je i Domagoj Varžić, zamjenik gradonačelnika grada Belišća, koji je posebno naglasio dobru suradnju Udruge s drugim čimbenicima u gradu na organizaciji brojnih manifestacija na Odmorištu, koje su dale poseban pečat razvoju turizma u gradu i okolici.

Gosti su se osvrnuli i na druge segmente društvenih aktivnosti koje su također donijele zavidne rezultate, primjerice one natjecateljske, koje su polučili seniori i kadeti natječući se u Županijskoj ligi.

Sudionici Skupštine usvojili su plan rada i financijski plan za ovu godinu.

U skladu s očekivanjima, na raspolaganju će biti tridesetak tisuća kuna, kao i prošle godine, što će biti sasvim dovoljno za provođenje redovnih aktivnosti, ali će, za završetak i polaganje pontona s vodenicom u Dravu, ipak trebati financijsku potporu grada.

Pored gostiju, i članovi udruge su vrednovali doprinos čelništva razvoju aktivnosti udruge pa su, između ostaloga, zaključili da će Milana Borića, predsjednika udruge predložiti za jedno od javnih priznanja povodom Dana grada Belišća.

Skupština je nastavljana druženjem sudionika uz novu kuharsku majstoriju Josipa Vučetića – Vinogradarski paprikaš i glazbenu pratnju „Škaf benda“ čime su i ovog puta bistrinčani pokazali svoj hedonistički mentalitet.

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

LJETNA STANKA

 

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu