MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nacionalni stožer civilne zaštite 28.3. u 16:00 sati

Trenutno je potvrđeno ukupno 657 osoba zaraženih koronavirusom, a 49 osoba je ozdravilo. Dosad je pet osoba preminulo. 

Na području Osječko-baranjske županije 41 je oboljelih.

Na području Valpovštine oboljele 4 osobe. Dvije u Valpovu i po jedna u Samatovcima i Petrijevcima.

  Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Obilježen Hrvatski olimpijski dan

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Lijepo vrijeme, bilo je jučer dobar saveznik Zajednice športskih udruga Grada Valpova i suorganizatora u organizaciji lijepe sportske prezentacije povodom Hrvatsko olimpijskog dana.

Na središnjem gradskom trgu, stotinjak je mladih sportaša, učenika Osnovne škole Matije Petra Katančića i Srednje škole Valpovo te drugih sportaša iz Stolnoteniskog kluba Dvorac Valpovo, Streljačkog kluba Valpovo, Rukometnog kluba Valpovka, Odbojkaškog kluba Valpovo i Gimnastičkog kluba Hrvatski sokol, sugrađanima pokazalo dio svojih vještina i tako im približilo spoznaju o tome kako i pod kojim uvjetima vježbaju i pripremaju se za natjecanja i postižu vrsne rezultate. Njihovi su treneri prolaznike, promatrače ove sportske priredbe upoznali s osnovnim pravilima sportova, rasporedom treninga i nužnim predispozicijama za bavljenje sportom bilo u rekreativnom ili natjecateljskom smislu.

Hrvatski olimpijski dan, posvećen datumu utemeljenja Hrvatskog olimpijskog odbora, 10. rujna, danas je opće prihvaćena manifestacija koja promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijska načela izvrsnosti u svakom području, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima kao sastavnice olimpijskog djelovanja. Realizacijom ideje da se sugrađanima na prihvatljiv i dojmljiv način predstave pojedini sportovi učinjen je značajan iskorak u buđenju svijesti o potrebi bavljenja sportom i sportskom aktivnošću kao preduvjetom zdravog življenja i jačanja fizičkih sposobnosti, a nesumnjivo je i na dobrom putu promijeniti razmišljanje o potrebi stvaranja boljih uvjeta za bavljenje sportom izgradnjom odgovarajuće infrastrukture ili održavanja onoga što već postoji.

  

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu