MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Ivan Horvat najbolji je sportaš  Valpova u 2018. godini

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO  Sinoć je u velikoj dvorani Centra za kulturu Matija Petar Katančić održana svečanost na kojoj su podijeljena priznanja najboljima u sportu u Valpovu u prošloj godini.

Velikom broju sportaša, njihovih trenera, suradnika, prijatelja i navijača u svečanim su se trenucima pridružili i gradonačelnik Matko Šutalo i njegov zamjenik Hrvoje Gašparović, glavni tajnik Športske zajednice OBŽ Dubravko Ižaković, predsjednik Gradskog vijeća Dejan Pisačić, Vlado Krznarić, Milan Zamaklar, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišće, načelnik Policijske postaje Belišće te Dalibor Košutić, ravnatelj Osnovne škole Matija Petar Katančić u Valpovu.

U prigodnom programu sudjelovali su Hrvatsko pjevačko društvo Matija Petar Katančić  pod ravnanjem Želimira Sušića i zabavni vokalno instrumentalni sastav Jovalius band, a kroz program je vodio Davor Runje.

Već gotovo četvrt stoljeća duga je tradicija dodjeljivanja titule najboljih u sportu u Valpovu na svečanostima, koju je sinoć, prigodnim obraćanjem otvorio predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Valpova Alenko Bajer.

Sa zadovoljstvom se osvrnuo na proteklu sportsku godinu, s više novca namijenjenih djelovanju sportskih udruga i sportaša, s boljim sportskim rezultatima  i uspjesima pojedinaca i klubova. Zahvalio se gradonačelniku i njegovim suradnicima na razumijevanju i većim izdvajanjima za sport, ali i sportskim djelatnicima, koji su se uključili i različite aktivnosti kojima su ostvarili i više novca za rad svojih ekipa i klubova.

Izvršni odbor Zajednice športskih udruga, prateći rad i djelovanje sportskih udruga grada Valpova i prigradskih naselja te postignutih rezultata tijekom protekle 2018. godine, proglašava najbolje u sportu i to u konkurenciji: perspektivni mladi sportaš – sportašica,  uzor sportaš – sportašica, perspektivna mlada selekcija, zaslužni sportski djelatnik, najbolji sportski kolektiv, i najbolji sportaš – sportašica.

Perspektivnim mladim sportašima proglašeni su Lora Šimić iz Savate kluba Valpovo i Frano Kuna iz Rukometnog kluba Valpovka.

Uzor sportašem je proglašen Igor Terzić iz Udruge športskih ribolovaca Amur iz Ladimirevaca, a perspektivnom mladom selekcijom proglašena je  selekcija mlađih kadeta rođenih 2004/2005.godine Rukometnog kluba Valpovka.

Zaslužnim sportskim djelatnikom proglašen je Zlatko Ištvanović, predsjednik Gimnastičkog društva Hrvatski sokol Valpovo, športska zajednica osječko – baranjske  županije nagradila je posebnim priznanjem  Zlatka Kajevića za doprinos i razvoj nogometa na području osječko-baranjske županije. 

Rukometni klub Valpovka proglašen je najboljim sportskim kolektivom, a laskavu titulu najboljeg sportaša u prošloj godini ponio je Ivan Horvat, odbojkaš Odbojkaškog kluba Valpovo i u  ime svih nagrađenih kratko zahvalio na priznanjima koja su im dodijeljena. 

  

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      TRAVANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu