MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nacionalni stožer civilne zaštite 5.4. u 14:00 sati:

Trenutno je potvrđeno ukupno 1182 osobe zaražene koronavirusom, a 125 osoba je ozdravilo. Dosad je petnaest osoba preminulo.

Prema podacima Stožera civilne zaštite OBŽ od 5.4. u 11:00 sati:

Na području Osječko-baranjske županije je 92 zaražene osobe. Dvije su osobe izliječene, a pet osoba je preminulo.

Na području Valpovštine oboljelo je 8 osoba. Pet u Valpovu i po jedna u Belišću, Petrijevcima i Samatovcima.

Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.  

Kako to samo planinari znaju

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Još jednu, aktivnostima izuzetno bogatu godinu, sinoć su jubilarnom, 30. godišnjom skupštinom zaključili belišćanski planinari.

Ova udruga okuplja 127 registriranih članova, a tijekom protekle godine imali su 56 aktivnosti koje su najčešće završavale na nekom od istaknutih planinskih  vrhova ili nekom od izletišta diljem Hrvatske ili u susjedstvu. Kako je u izvješću o radu u protekloj godini naglasio tajnik Matko Florijančić, osim registriranih članova u aktivnostima je sudjelovalo i mnoštvo mladih i djece, u pokušaju da se članstvo društva podmladi, novim snagama.

 Međutim, protekla je godina ipak bila karakteristična po obilježavanju 25. godišnjice uspješnog djelovanja, tako da je članstvu i brojnim gostima sinoć predstavljena fotomonografija „Prvih 25. godina“. U izradi ovog sjajnog dokumenta o osnivanju i djelovanju društva od osnivanja 1994. godine, sudjelovali su Slobodan Soldo, Zdenko Kovač, Goran Maričić, Suzana Vidaković, Jasminka Knežević, Mila Andrić i Nada Donković i s ponosom se mogu pohvaliti da su obavili velik i zahtjevan posao.

Tijekom četvrt stoljeća postojanja i aktivnog djelovanja Društvo i pojedinci postizali su izvrsne rezultate, a na sinoć održanoj sjednici Slobodan Soldo, kao jedan od osnivača i najistaknutiji pojedinac Hrvatskog planinarskog društva Belišće primio je Zlatni znak Hrvatskog planinarskog saveza, kao osobno priznanje, a u ime Društva, predsjednik Goran Maričić iz ruku Jadranke Čoklice, potpredsjednice HPS-a primio je Srebrni znak, kao priznanje za postignute rezultate Društva u cijelosti.

U skladu s tradicijom, izvješća o radu u prošloj godini dopunjena su projekcijom fotografija snimljenih na brojnim pohodima i izletima, a i ove su godine, gosti iz prijateljskih planinarskih društava iz Vinkovaca, Osijeka, Našica, Orahovice i Feričanaca te iz susjedne Bosne i Hercegovine, iz Tuzle i Kiseljaka čestitali na postignutim rezultatima i poželjeli uspješan nastavak djelovanja i suradnje.

Poseban poticaj belišćanskim planinarima dao je Milan Zamaklar, u dvostrukoj ulozi, kao zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Grada Belišća i predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Belišća. Uručio je Društvu posebnu plaketu povodom 25. godišnjice djelovanja, a nije štedio pohvale na račun organiziranosti planinara i njihove uključenosti u ukupan društveni život u Gradu Belišću te obećao dostojnu podršku u budućim aktivnostima.

Usvojen je i bogat plan društvenih aktivnosti, a kako to samo planinari znaju, i ova je skupština završena društvenom večerom uz bogatu ponudu kolača koje su pripremile planinarke, i plesnom zabavom u ritmu „Vječitog osmjeha“.

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu