MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Odluke Stožera civilne zaštite grada Belišća

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Stožer civilne zaštite održao je danas telefonsku sjednicu na kojoj je donio odluke koje navodimo u cijelosti.

Temeljem članka 7. Poslovnika o radu Stožera civilne zaštite grada Belišća („Službeni glasnik grada Belišća“ br. 1/17), Stožer civilne zaštite grada Belišća na svojoj 8. telefonskoj sjednici održanoj dana 30.3.2020. godine donio je sljedeće odluke:

 1. Od ponedjeljka, 30.3.2020. godine, produžava se obustava redovnog rada Dječjeg vrtića „Maslačak“ Belišće u matičnom vrtiću u Belišću te u područnim vrtićima u Gatu, Bizovcu i Petrijevcima do opoziva.
 2. Kako na području cijele Republike Hrvatske, tako i u matičnoj Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića u Belišću i u svim područnim školama na području grada Belišća nastava je do daljnjeg obustavljena do opoziva s nacionalne razine.
 3. Od ponedjeljka, 30.3.2020. godine i dalje se obustavlja redovan rad Poludnevnog  boravka Dječjeg doma „Klasje“ u Bistrincima koji djeluje pri Centru za pružanje usluga u zajednici „Klasje“ Osijek do opoziva.
 4. Od ponedjeljka, 30.3.2020. godine i dalje se zatvaraju za sve posjetitelje prostorije Muzeja „Belišće“ kao i prostorije Turističke zajednice grada Belišća do opoziva.
 5. Od ponedjeljka, 30.3.2020. godine i dalje se za sve posjetitelje zatvara rad Gradske knjižnice i čitaonice u Belišću do opoziva.
 6. Od ponedjeljka, 30.3.2020. godine, u Centru za kulturu Sigmund Romberg i dalje se otkazuju sva kulturna i zabavna događanja te druge manifestacije do opoziva.
 7. Od ponedjeljka, 30.3.2020. godine, rad Gradske uprave Grada Belišća i dalje će biti organiziran na način da se svi radni zadaci djelatnika Gradske uprave sa strankama obavljaju prioritetno telefonski ili putem elektroničke pošte do opoziva.
 8. Od ponedjeljka, 30.3.2020. godine i dalje se obustavlja rad gradskog linijskog prijevoza putnika na području grada Belišća koji obavlja tvrtka Kombel d.o.o. do opoziva.
 9. Od ponedjeljka, 30.3.2020. godine, do daljnjeg se zabranjuju održavanja svih kulturnih, zabavnih ili drugih događanja koja podrazumijevaju okupljanja osoba u svim zatvorenim prostorima u vlasništvu Grada Belišća na području cijeloga grada Belišća, osim za potrebe rada Stožera civilne zaštite, organiziranog prikupljanja krvi i rada tijela Grada Belišća (uključujući društvene domove, prostorije DVD-ova, sportske objekte i dr.).
 10. Od ponedjeljka, 30.3.2020. godine, i dalje se obustavljaju sva okupljanja, kulturna i zabavna događanja, sportski susreti kao i treninzi sportaša, kako na otvorenim, tako i u zatvorenim prostorima na području grada Belišća.
 11. Za sve odluke Stožera CZ RH i Stožera OBŽ od zadnje sjednice Stožera CZ grada Belišća 20.3.2020. godine, Stožer CZ grada Belišća osigurava provedbu i nadzor provođenja.

 

 

     Načelnik Stožera
civilne zaštite grada Belišća                                                                         Gradonačelnik

Domagoj Varžić, dipl.oec., v.r.                                                             Dinko Burić, dr.med.,v.r.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1054 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It