MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Policijskoj postaji Belišće donirani zaštitni viziri

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Jučer je u službenim prostorijama policijske postaje Belišće načelnik Vlado Krznarić primio je djelatnike Zajednice tehničke kulture Valpovo-Belišće Ivanu i Dragana Francuz koji su mu tom prilikom donirali 30 zaštitnih vizira.

Zaštitni viziri su odmah podijeljeni policijskim službenicima koji se nalaze na stalnim i povremenim punktovima na kojima provjeravaju ePropusnice građana i najviše su izloženi opasnosti COVID-19.

Suočeni s novonastalom opasnošću koja se zove COVID-19 Koronavirusom koji je opasan za sve stanovnike, a posebno za one koji su najviše izloženi svakodnevnim kontaktima s drugim sugrađanima (u domovima zdravlja, trgovinama, policija i sl.), Zajednici tehničke kulture Valpovo-Belišće odlučila je svojim sredstvima pokušati proizvoditi zaštitne prozirne vizire koji se stavljaju na glavu (mora se koristiti i zaštitna maska na ustima i nosu) i štite cijelo lice.

U ovaj projekt Zajednice uključila se i Srednja škola Valpovo te se u tjedan dana formirala ekipa od pet ljudi koji su gotovo danonoćno printali nosače vizira i to sa četiri 3D printera.
Napominjemo da je uključujući Policijsku postaju Belišće, Zajednica tehničke kulture tijekom dana donirala zaštitne vizire i  Domu zdravlja Valpovo, Domu zdravlja Belišće, Stanici za tehnički pregled vozila Belišće i Kardiologiji Kliničkog bolničkog centra Osijek.

Ovim putem se zahvaljujemo Zajednici tehničke kulture Valpovo-Belišće na hvale vrijednoj  donaciji te se nadamo da ćemo i dalje surađivati kroz različite preventivne projekte MUP RH i ovim putem ih nagrađujemo s jednim velikim plavim policijskim srcem.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1146 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It