MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Sara Ćavar nova je predsjednica DND grada Valpova

Korisnička ocjena: 3 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U četvrtak je održana redovna izborna i izvještajna skupština DND-a grada Valpova. Zbog epidemioloških mjera, skupština je održana u online okruženju.

Dosadašnja predsjednica, Iva Černošek, predstavila je izvješće o radu u proteklom mandatu 2016.-2020. Prezentacijom su prikazane brojne tradicionalne aktivnosti koje Društvo „Naša djeca“ grada Valpova održava već dugi niz godina, poput Dječjeg tjedna, Dječjeg gradskog karnevala, Majčinog dana, darivanja novorođenčadi, akcija „Sretno u školi“ – darivanje predškolaca, niz kreativnih radionica vezanih uz obilježavanje važnih dana u godini (Božić, Uskrs, Valentinovo, Dan očeva, Dan žena, Dan smijeha, Tiha knjiga, radionice u Ladimirevcima…), kao i projekti koje je u proteklom mandatu ostvarilo Društvo „Naša djeca“ grada Valpova: Zdravo dijete u zdravoj zajednici, Mali znanstvenici i Turistička slikovnica grada Valpova (projekti financirani od Mjesnog odbora grada Valpova) i sudjelovanje u projektu Zeleno Valpovo (kazališna predstava Eko Crvenkapica).

Također je u proteklom mandatu ponovno s radom počelo Dječje gradsko vijeće koje aktivno uključuje djecu u donošenje odluka vezanih uz djecu na području Grada, a u 2019.g.na njihovu inicijativu obilježena je i 30-ta godišnjica UN-ove Konvencije o pravima djeteta, povodom koje je tiskana brošura s porukama djece vezanima uz njihova prava.

Na skupštini su također usvojena Izvješća za 2019.: Izvješće o radu u 2019.g. i Izvješće o materijalno-financijskom poslovanju u 2019.g.

U izbornom dijelu izabrano je novo vodstvo DND-a grada Valpova u mandatu 2020. – 2024.:

 1. Sara Ćavar (predsjednica)
 2. Ivančica Bulut (potpredsjednica)
 3. Jelena Lacković (tajnica)
 4. Katarina Bulut Čolaković (likvidatorica)

Članovi Izvršnog odbora Društva „Naša djeca“ grada Valpova u mandatu 2020. – 2024.:

 1. Sara Ćavar
 2. Ivančica Bulut
 3. Jelena Lacković
 4. Katarina Bulut Čolaković
 5. Petra Brezovac
 6. Iva Černošek
 7. Simona Ivić
 8. Lucija Majdenić
 9. Tea Ožegović

Članovi Nadzornog odbora Društva „Naša djeca“ grada Valpova u mandatu 2020. – 2024.

 1. Kristina Čehajić
 2. Dalibor Košutić
 3. Janja OklopčiĆ

Dosadašnja predsjednica, Iva Černošek, zahvalila je svim članovima i volonterima za uspješan rad s djecom i za djecu kao i za doprinos u radu DND-a. Rad Udruge pohvalili su ravnatelj OŠ M.P.Katančića Valpovo Dalibor Košutić, i ravnateljica Dječjeg vrtića Maza Valpovo Kristina Čehajić, te su naglasili dosadašnju dobru suradnju s DND-om grada Valpova i otvorenost za nove zajedničke aktivnosti u narednom razdoblju. Novoizabrana predsjednica, Sara Ćavar, zahvalila je na ukazanom povjerenju i izrazila zadovoljstvo i spremnost za vođenje Udruge i ostvarivanje aktivnosti i akcija u narednom razdoblju.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 249 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu