MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Obnavlja se Vatrogasni dom u Harkanovcima

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Danas je u prisustvu gradonačelnika Matka Šutala, potpisan ugovor između Dobrovoljnog vatrogasnog društva Harkanovci i izvođača radova tvrtke Fasader boja d.o.o. Osijek. 

DVD-u Harkanovci odobren je iznos od 246.875,00 kn financiran u 100% iznosu za zamjenu stolarije i postavljanje nove energetske fasade. Projekt je financiran unutar mjere 19. „Potpore lokalnom razvoju u okviru inicijative LEADER“ koju je raspisala Lokalna akcijska grupa „Karašica“. Na projektu su radili upravni odjeli Grada i Valpovački poduzetnički centar d.o.o.

Odlukom gradonačelnika Matka Šutala o ravnomjernom ulaganju u prigradska naselja ovo je ujedno posljednji društveni dom koji ide u obnovu. 

Podsjetimo, završene su obnove zgrada DVD-a Šag, NK Tomislav Šag, DVD-a Marjančaci, a trenutno se izvode završni radovi na Društvenom i vatrogasnom domu u Zelčinu, zgradi DVD-a u Ladimirevcima i Društvenom i vatrogasnom domu u Nardu. 

Zamjenik predsjednika DVD-a Harkanovci Domagoj Bošnjak u prigodi potpisivanja ugovora izrazio je zahvalnost gradonačelniku na uloženim naporima na stvaranju što boljih uvjeta za rad harkanovačkih vatrogasaca i drugih mjesnih udruga, a predstavnici izvođača radova iskazali su spremnost da u skladu s do sada stečenom reputacijom tijekom 12 godišnjeg poslovanja obave radove u skladu s najvišim standardima. 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 857 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

 

         RASPORED

   KINO PREDSTAVA

         TRAVANJ

 

  

 

 

 

 

URBANIZAM d.o.o

Obavijest o novom sustavu gospodarenja otpadom

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu