MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dragan Vulin predložen za predsjednika

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

OSIJEK Povodom  18. sjednice Glavnog odbora HDSSB-a održane 13. rujna 2014. godine u Osijeku Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje izdalo je priopćenje za javnost koje je potpisao glasnogovornik HDSSB-a Karlo Šatvar, a prenosimo ga u cijelosti.

 

-Na današnjoj sjednici Glavnog odbora Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje donio je važne odluke vezane uz sazivanje 6. Izbornog sabora Stranke. Slijedom toga, članovi Glavnog odbora donijeli su odluku prema kojoj će se 6. Izborni sabor Stranke održati 8. listopada 2014. godine u Osijeku.

U cilju prilagodbe novim političkim okolnostima u Hrvatskoj, a koje su u najvećem djelu nastale nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju, kao i težnji za daljnjom demokratizacijom Stranke, čelništvo HDSSB-a nužnim smatra provesti izmjene i dopune stranačkog statuta te će se one također naći na dnevnom redu 6. Izbornog sabora Stranke.  

Glavni odbor HDSSB-a na današnjoj je sjednici jednoglasno podržao prijedlog Predsjedništva HDSSB-a koje je predložilo kandidaturu Dragana Vulina za mjesto predsjednika Stranke na nadolazećem izbornom saboru.

Nadalje, Glavni odbor HDSSB-a donio je i zaključke kako će se prilikom izmjena stranačkog statuta najveći naglasak, a u cilju demokratizacije i jačanja stranke, odnositi na prilagodbu stranačkih tijela novim političkim ciklusima i okolnostima u Hrvatskoj vodeći pri tome računa o ravnomjernoj zastupljenosti svih županijskih organizacija HDSSB-a.

Najvažniji cilj nadolazećih promjena u HDSSB-u je, uz ubrzanje procesa demokratizacije, osnaživanje političkog utjecaja HDSSB-a kako na regionalnoj tako i na nacionalnoj razini, a što znači ostvarenje odličnog rezultata na sljedećim parlamentarnim izborima i ulazak u izvršnu vlast u Republici Hrvatskoj, kaže se u priopćenju HDSSB-a. 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 844 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It