MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nikica Mužević predsjednik, a Dubravko Čovčić zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Belišća

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U četvrtak 25. ožujka 2021. godine u vatrogasnom domu DVD-a Belišće održana je redovna izborno-izvještajna godišnja Skupština VZG-a Belišće uz nazočnost zastupnika DVD-a članica VZG Belišće, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera u zaštiti od COVIDA-19.

Skupštini VZG-a Belišće nazočila je zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković i zapovjednik Vatrogasne zajednice osječko-baranjske županije  Zdravko Cvenić.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu VZG-a Belišća i Financijskog izvješće u 2020. i te Planove rada i financija VZG Belišće  za 2022. godinu u izlaganju zapovjednika VZG elišća gosp. Dubravka Čovčić.

Nakon usvojenih Izvješća za 2020. godinu i Planova za 2022. VZG-a Belišća, pristupilo se davanju razrješnice starom rukovodstvu Zajednice za mandatno razdoblje 2017-2021. godine, a potom izbor novog rukovodstva.

Predsjednik Komisije za organizacijska i financijska pitanja VZG Belišće, Slavko Milekić iznio je prijedlog kandidata za dužnosnike u tijalima VZG Belišće za mandatno razdoblje 2021-2026. godine koji su jednoglasno izabrani i to:

 • Dubravko Čovčić za zapovjednika,
 • Ivan Vincetić za zamjenika zapovjednika.
 • Nikica Mužević za predsjednika,

Potom je potvrđena verifikacija članova DVD-a u Predsjedništvu i Zapovjedništvu VZG Belišće i to:

PREDSJEDNIŠTVO VZG Belišće:

 1. Slavko Milekić - DVD Belišće;
 2. Ivan Anić - DVD Bistrinci;
 3. Milan Strahinec             - DVD Bocanjevci;
 4. Velibor Vinogradac             - DVD Vinogradci;
 5. Josip Stjepanović - DVD Tiborjanci;
 6. Dinko Galinović             - DVD Veliškovci;
 7. Ljerka Vučković - DVD Gat;
 8. Nikica Mužević - predsjednik VZG
 9. Ivan Vincetić - zamjenik zapovjednika VZG
 10. Dubravko Čovčić - zapovjednik VZG

 

ZAPOVJEDNIŠTVO VZG:

 1. Željko Čakalić - DVD Belišće;
 2. Siniša Ledinšćak - DVD Bistrinci;
 3. Josip Pavoković - DVD Bocanjevci;
 4. Željko Berečić - DVD Vinogradci;
 5. Ivica Talafuk - DVD Tiborjanci;
 6. Josip Kozina - DVD Veliškovci;
 7. Željko Katušić - DVD Gat
 8. Ivan Vincetić - zamjenik zapovjednika VZG.
 9. Dubravko Čovčić - zapovjednik VZG

 

Ujedno je objavljena kandidatura Nikice Muževića za predsjednika Vatrogasne zajednice osječko-baranjske županije i Dubravka Čovčića za zamjenika člana VZO-BŽ u Skupštini Hrvatsko vatrogasne zajednice.

S prigodnim riječima obratila se zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković istakavši zahvale i čestitke na postignutim rezultatima, te napretku koje ova vatrogasna zajednica postiže za boljitak vatrogastva i zaštite od požara na području Grada. Ujedno je istakla brigu koju Grad vodi prema vatrogasnoj organizaciji i napore s obzirom na svoje financijske mogućnosti koji se ulažu u vatrogasne domove. Ujedno je istakla veliku zahvalu na trudu i zalaganju svih članova DVD-a koji svojim dobrovoljnim radom vode brigu oko provođenja svih zadaća i rukovodstvu VZG Belišće koje stoji na raspolaganju u rješavanju svih problema.

Nazočnima se obratio zapovjednik VZO-BŽ,  Zdravko Cvenić, pozdravljajući sve prisutne u svoje ime i ime županijske vatrogasne zajednice. Pohvaljuje rad Zajednice i iznosi kvalitetan doprinos u rješavanju svih vatrogasnih pitanja. Istakao je da VZG Belišće polovinom 2021. godine treba dobiti kombi iz sredstava HVZ, a također napominje otvaranje vatrogasne škole na području Osječko-baranjske županije što će doprinijeti lakšem ostvarivanju prekvalifikacije za profesionalnog vatrogasca. S obzirom da  smo mi dobrovoljna vatrogasna društva, a znamo da u 2020. godini zbog pandemije korona virusa nije bilo društvenih događanja, što je poremetilo društvene zbivanja i druženja svih kategorija članstva. Čestitao zapovjedniku na dobrom vođenju zajednice i ujedno se zahvalio na velikom doprinosu naših članova u tijelima VZOBŽ, te poželio daljnji plodonosan  i uspješan rad.

Nakon pozdravnih riječi gostiju, gosp. Nikica Mužević zaključio je rad Skupštine.

  

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1030 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu