MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Općinsko vijeće Općine Bizovac usvojilo drugi ovogodišnji rebalans i druge izmjene prostornog plana

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BIZOVAC Tijekom sjednice Općinskog vijeća Općine Bizovac  održane u četvrtak, 25. studenoga u bizovačkom Edukativnom centru pod predsjedanjem Nikole Lackovića jednoglasno je prihvaćen drugi rebalans proračuna za ovu godinu, zajedno sa svim ostalim pratećim pod točkama planovima, programima i dopunama.

Vijećnici su prihvatili prijedlog  odluke o imenovanju ulica, odluku o  izmjeni financiranja političkih aktivnosti iz općinskog proračuna te odluku no zakupu i kupoprodaji poslovnih prostora u općinskom vlasništvu.

Na istoj sjednici Općinski vijećnici također jednoglasno usvojili su  Prijedlog odluke o šestim izmjenama i dopunama prostornog plana, koji je obuhvatio: proširenje građevinskog područja naselja Bizovac,  prenamjenu proizvodno-poslovne zone Bizovac za ugostiteljsku-turističku i zdravstveno-lječilišnu i poslovnu namjenu. Prihvaćeno je proširenje građevinskog područja  naselja Samatovci za sportsko-rekreacijsku namjenu.  U  okviru izmjena prostornog plana sukladno zahtjevu Hrvatskih šuma izvršene su korekcije novih izdvojenih građevinskih područja izvan naselja i određene lokacije lovačkih kuća na području Općine Bizovac.

Prihvaćenim prijedlogom prostornog plana izvršene su korekcije Odredbi o provedbi vezanih za udaljenost građevina stambene i gospodarske namjene od regulacijske linije.

Nakon prihvaćanja prijedloga izmjene prostornog plana općinski načelnik Srećko Vuković zahvalio je vijećnicima na potpori dodavši da će Ovako prihvaćene izmjene prostornog plana doprinijeti  poduzetničkim i općinskim razvojnim projektima i tako omogućiti gospodarski napredak bizovačke općine.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 482 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It