MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dan otvorenih vrata Osnovne škole Matije Petra Katančića

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U sklopu obilježavanja triju velikih obljetnica – 250 godina matične škole, 110 godina PŠ Nard i 20 godina Osnovne glazbene škole pri OŠ Matije Petra Katančića, danas je održan Dan otvorenih vrata.

Svi su putovi vodili u Osnovnu školu Matije Petra Katančića jer su pored učenika i učitelja, u nju pohrlili treneri, voditelji izvanškolskih aktivnosti, roditelji, bake, djedovi i članovi obitelji, nekadašnji polaznici te škole kako bi stekli dojam o tome kako njihova škola živi ovih dana.

Imali su i što vidjeti. Dvorište škole, sportski tereni i sve učionice bile su ispunjene aktivnostima. Graja, smijeh i veselje na svakom koraku pružali su sliku djevojčica i dječaka zadovoljnih onime što rade i žele pokazati posjetiteljima.

Među posjetiteljima je bila i Miranda Glavaš Kul, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i mlade Osječko-baranjske Županije, osnivača škole.

U društvu suradnika, višeg savjetnika za osnovnoškolsko obrazovanje Osječko-baranjske županije Mišu Tokića i ravnateljice Osnovne škole Matije Petra Katančića Sanje Birović, koja nije krila zadovoljstvo uspješnom organizacijom 35 raznih radionica, obišla je sve radionice i iskazala veliko zadovoljstvo angažmanom učitelja i djece, pružila im podršku za rad ubuduće. U razgovoru s ravnateljicom saznala je o projektima planiranim u bliskoj budućnosti, pohvalila nastojanja i sudjelovanje u kreiranju novih projekata koji se financiraju novcem iz Europskih fondova te obećala sufinanciranje nužnih radova na uređenju škole.  

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 730 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu