MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Otvoreno Monikino igralište

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Danas je prigodnom svečanošću otvoreno Monikino igralište, prvo igralište namijenjeno i osobama s invaliditetom.

Tako je završen projekt koji je udružio aktivnosti i novac brojnih partnera, a svečanosti su pored Vladimira Šišljagića, župana Osječko-baranjske županije i gradonačelnika Valpova, Leona Žulja, prisustvovali i predstavnici Policijske uprave Osječko-baranjske, inicijatora projekta, Mjesnog odbora Valpovo, Srednje i Osnovne škole te Lions cluba Valpovo-Belišće.

Otvorenju ovog dječjeg igrališta najviše su se radovali članovi Udruge MI u čije je ime sve sudionike svečanosti pozdravila predsjednica, Nevenka Crnogaj. Zahvalila je svima koji su pomogli provođenje projekta i na bilo koji način pomogli njegovo ostvarenje.

Okupljenim sugrađanima, gradonačelnik Valpova Leon Žulj poručio je da i ovaj projekt služi njima na čast, jer su i tako pokazali da su senzibilizirani za potrebe sugrađana s posebnim potrebama.

-Mnogo veća vrijednost od 134 tisuće kuna kolika je novčana vrijednost igrala, radova i hortikulturnog uređenja, jest činjenica da su u provođenju projekta udružene snage svih institucija koje o tome trebaju voditi brigu po dužnosti i ustanova, udruga, poduzetnika i obrtnika koji su na razne načine pomogli ostvarenju projekta, ali i doprinijeli spoznaji da u tom projektu sudjeluju kao građani, svjesni da jedna ranjiva kategorija sugrađana treba njihovu pomoć i brigu, naglasio je Leon Žulj.

Vladimir Šišljagić, župan osječko-baranjske Županije obraćajući se sudionicima svečanosti, među kojima su bili i brojni građani, izrazio je zadovoljstvo što je Županije bila u prilici sudjelovati u projektu koji će kvalitetu života dijela osoba s posebnim potrebama podići na višu razinu.

Presijecanjem vrpce, sastavljene od srca modeliranih u papiru, Monika, župan i gradonačelnik, simbolično su otvorili igralište i predali ga na korištenje građanima Valpova.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1071 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu