MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Oprez u Ulici kralja Tomislava!

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U ulici Kralja Tomislava u Belišću u tijeku su radovi postavljanja novih stupova javne rasvjete koji se provode u sklopu projekta "Povećanje energetske učinkovitosti i modernizacija javne rasvjete u gradu Belišću".

Ovi se radovi provode unutar Programa održivog razvoja lokalne zajednice i Programa podrške regionalnom razvoju koji provodi Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Planirana vrijednost projekta iznosi 466.195 kuna. Od toga, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sudjeluje s novčanim iznosom od 300.000 kn, dok ostatak sredstava osigurava Grad Belišće.

Provedbom ovog projekta zamijenit će se 39 postojećih stupova javne rasvjete novima u ulici Kralja Tomislava, a zračni električni vodovi bit će zamijenjeni podzemnima.

Radove izvodi tvrtka Elektro-vrata d.o.o. Osijek, s podizvoditeljem za građevinski dio radova tvrtkom Karašica-Vučica d.d. Donji Miholjac. Rok za završetak radova je sredina prosinca.

Kako se uklanja postojeća javna rasvjeta, a do postavljanja nove proteći će određeno vrijeme potrebno da se izrade temelji i postave novi stupovi, ulica Kralja Tomislava bit će neosvijetljena. Stoga, pozivaju se građani na oprez prilikom kretanja nogostupima i biciklističkim stazama zbog vlastite sigurnosti.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 836 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

 

         RASPORED

   KINO PREDSTAVA

         TRAVANJ

 

  

 

 

 

 

URBANIZAM d.o.o

Obavijest o novom sustavu gospodarenja otpadom

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu