MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dvadeset novih pripadnika vatrogasne mladeži

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U organizaciji Vatrogasne zajednice grada Belišće  za potrebe članova Dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Grada Belišća DVD-a Belišća, Bistrinaca i Bocanjevaca, obavljeno je osposobljavanje za vatrogasna zvanja VATROGASNA MLADEŽ.

Osposobljavanje je započelo 3. veljače i trajalo do 3. ožujka 2018. godine, gdje je sudjelovalo 22 kandidata u vatrogasnom domu DVD-a Belišće.

U sklopu Programa osposobljavanja vatrogasnih kadrova VZG Belišće, a na temelju Pravilnika o programu osposobljavanja i usavršavanja vatrogasnih kadrova, kandidati su prošli teoretski dio osposobljavanja iz predmeta: Ustroj zaštite od požara; Vatrogasne vježbe; Gorenje i gašenje; Protupožarna preventiva; Vatrogasne sprave i oprema i Vatrogasna taktika.

Utvrđivanje osposobljavanja za vatrogasno zvanje pripadnik VATROGASNE MLADEŽI održano je na završnom pismenom ispitu 10. ožujka 2018. godine od strane Zapovjednika VZG Belišće Dubravka Čovčić, uz prisustvo Željka Čakalića, Voditelja vatrogasne mladeži DVD-a Belišće.

S uspjehom je završilo 20 kandidata (9 pripadnika vatrogasne mladeži DVD-a Belišće, 2 pripadnika vatrogasne mladeži DVD-a Bistrinci i 9 pripadnika vatrogasne mladeži DVD-a Bocanjevci) gdje su kandidati iskazali svoje teoretsko znanje i želju za daljnjim radom u vatrogasnoj organizaciji. 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 638 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu