MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana redovna skupština DVD-a Gat

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

GAT U subotu 11. ožujka 2023. godine u prostorijama Društvenog doma Gat održana je redovna Skupština DVD-a Gat uz nazočnost operativnih članova.

Skupštini DVD-a Gat nazočio je pročelnik Ureda gradonačelnika Domagoj Varžić i zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, koji tijekom godine prati rad DVD-a na području Grada Belišća.

Predsjednica DVD-a Ljerka Vučković prisutnima je iznijela Izvješće o radu i Financijsko izvješće DVD-a Gat u 2022. godini, te Planove rada i financija za 2024. godinu.

Nakon usvojenih Izvješće za 2022. godinu i Planova za 2024. DVD-a Gat, dana je riječ gostima.

Pročelnik ureda gradonačelnika Domagoj Varžić, pozdravio je sve prisutne u ime gradonačelnika i svoje osobno ime, te istakao zadovoljstvo što je u prisustvu vatrogasaca, jer uloga vatrogasaca i njihovo djelovanje u društvo je veoma bitno, a što se ističe u rješavanju nastalih nepogoda, a također u društvenom životu svakog mjesta. Djelovanje dobrovoljnih vatrogasaca je značajno kroz rad i animaciju mladih, te obuku svojih članova. Ističe zadovoljstvo s velikim brojem prisutnih mladih članova. Ističe potporu Gradske uprave u djelovanje vatrogasnih organizacija i nastojanje da urede i opreme vatrogasne domove za još bolji i uspješniji rad. Na kraju je poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu i ostvarivanju svih zacrtanih ciljeva.

Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, pozdravio je sve nazočne u ime vatrogasaca s područja VZG Belišće i  osvrnuvši se na izvješće o radu Društva koje je izneseno veoma iscrpno, što opisuje zajedništvo i požrtvovnost svih članova u radu i postizanju rezultata u 2022. godini. Istakao je pozitivnu strukturu članstva, gdje se kroz osposobljavanja vatrogasnih kadrova, svake godine uključuju članovi DVD-a Gat, što pokazuje konstantan rad s mlađim članovima koji ulaze u operativno članstvo, a posebno kroz provedbu takmičarskog duha. Ističe potrebu za uključivanje mlađe operativnih članova u prekvalifikaciju za profesionalnog vatrogasca, budući je otvorena ispostava Državne vatrogasne škole u Osijeku i mogućnost školovanje je lakša. Također poziva članove koji žele stupanj višeg ili visokog obrazovanja da odaberu smjerove zaštite od požara, okoliša ili zaštite na radu, s obzirom da takvog visokoobrazovanog kadra nedostaje.

Na kraju se zahvalio rukovodstvu na doprinosu u radu tijela VZG Belišće, te poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu s željom za puno osobnog zdravlja i mira.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi pristupilo se uručivanju uvjerenja o osposobljenosti članova i to:

Zapovjednik VZG Dubravko Čovčić uručio je:

  1. Diploma i uvjerenje za stjecanje zvanja «Vatrogasac»:
    • Kristina Glavaš, Valentin Gardilo i Florijan Josip Stanić
  2. Diploma za 40 godina rad u vatrogasnoj organizaciji «Spomenica za 40 godina»:
    • Ljerka Vučković, Dubravka Gorički i Hermina Živković.
  3. Diploma za 50 godina rad u vatrogasnoj organizaciji «Spomenica za 50 godina»:
    • Miroslav Galinović i Dragan Majdenić.

Nakon uručenih uvjerenja i diploma predsjedavajuća Ljerka Vučković, zahvalila se prisutnima na nazoćnosti i zaključila rad Skupštine.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 602 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

       VELJAČA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu