MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Igor Paloh predsjednik Savjeta Mladih grada Belišća

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Dario Fletko, predsjednik Gradskog vijeća grada Belišća vodio je danas  konstituirajuću sjednicu Savjeta mladih grada Belišća.

Uz izabrane članove, na sjednici su bili i zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić te pročelnica Odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić.

Postupak za izbor članova Savjeta mladih grada Belišća pokrenut je objavom javnog poziva 8. lipnja i trajao je do 26. lipnja. Pristiglo je 14 prijava, od kojih je 13 zadovoljilo uvjete, a kandidate i njihove zamjenike su mogle predlagati udruge koje su ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, podmladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija te neformalne skupine od najmanje 30 mladih. Na sjednici Gradskog vijeća grada Belišća, koja je održana 13. srpnja, vijećnici su glasovali kako će Savjet mladih grada Belišća u sljedećem sazivu činiti Eleonora Balog, Jurica Cvenić, Damir Horvat, Ela Kunštek, Igor Paloh, Ena Pandurić i Bojan Stanković.

 

Nakon prisege, novozabrani članovi Savjeta mladih (osim odsutnih Eleonore Balog i Bojana Stankovića), jednoglasno su odlučili da će i u narednom mandatu predsjednik biti Igor Paloh, a za njegovog zamjenika je imenovan Damir Horvat, kojima su posebno čestitali zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić i predsjednik Gradskog vijeća Dario Fletko, obećavši potporu Grada Belišća i u narednom razdoblju. Zahvaljujući na izboru, Igor Paloh, predsjednik Savjeta mladih grada Belišća, rekao je kako će nastaviti sa započetim projektima, ali i najavio nove aktivnosti, o čemu će se članovi Savjeta mladih dogovarati na sljedećoj radnoj sjednici.

Ovih sedmero mladih ljudi koji čine novi saziv Savjeta mladih grada Belišća su članovi KUD-a Šokadija Bocanjevci, Udruge Centar za djecu i mlade, Powerlifting kluba, DVD-a Belišće, Koordinacije gradskih savjeta mladih RH, Društva Naša djeca grada Belišća i Karašicke republike.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 379 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu