MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nužna je sanacija zgrade Osnovne škole

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


BIZOVAC Načelnik Općine Bizovac Srećko Vuković, razgovarao je nedavno s predstavnicima Osječko-baranjske županije o potrebi sanacije postojeće zgrade Osnovne škole Bratoljuba Klaića u Bizovcu.

 

-Zgrada Osnovne škole Bratoljuba Klaića u Bizovcu izgrađena je 1979. godine. Do danas je na njoj uz redovno održavanje unutrašnjeg prostora sanirano krovište i jednim dijelom vanjska stolarija. S obzirom na starost zgrade, a i određene nedostatke u samom projektiranju i građenju zgrada zahtjeva temeljitu obnovu što potvrđuje i nedavno izrađena „Studija energetskog pregleda“, rekao je Vuković

Prema toj studiji školska zgrada estetski, funkcionalno i sigurnosno u najvećoj mjeri ne zadovoljava optimalne potrebe za rad odgojno-obrazovne ustanove. Na temelju spomenutog elaborata o provedenom energetskom pregledu Općina Bizovac će se založiti da se uz značajnu potporu Osječko-baranjske županije i resornog ministarstva izvrši temeljita sanacija školskog objekta kako bi zadovoljila propisane standarde i potrebe za nesmetano održavanje nastavnog procesa.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu