MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana radionica za potencijalne prijavitelje na raspisane natječaje OBŽ

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

OSIJEK Jučer je u Velikoj vijećnici Osječko - baranjske Županije održana radionica za potencijalne prijavitelje programa i projekata na raspisane Javne pozive za financiranje Udruga od interesa za opće dobro u Osječko – baranjskoj županiji i Program javnih potreba u kulturi.

Sredstava za ova dva javna poziva koji  traju od 30. siječnja do 2. ožujka ove godine  osigurana su u Proračunu Osječko- baranjske županije za 2020. godinu.

Radionici je nazočilo  stotinjak predstavnika udruga, a među njima i predstavnici Bel-Arta, Društva Naša djeca Belišće, Zvona, Socijalne samoposluge Belišće, Udruge za kulturu i umjetnost ZUM Belišće i Udruge za kreativni razvoj i informiranje Valpovptina info. Službenici stručne službe Osječko - baranjske županije Mandina Kljenak i Ante Pandžić podrobno su informirali podnositelje prijava o načinu popunjavanja obrazaca, izmjenama i rokovima  izvještavanja o utrošenim sredstvima te o najčešćim propustima i pogreškama. Nakon informativnog dijela radionice stručni radnici su odgovarali na mnogobrojna pitanja te uputili zainteresirane da im se obrate osobno, pozivom na telefon i mailom kako bi zajednički riješili sve nedoumice prije kompletiranja i dostave programa i projekata.

Ovakav način educiranja umnogome pomaže potencijalnim prijaviteljima i olakšava rad stručnim službama prilikom obrade i vrednovanja prijavljenih programa i projekata.

  

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu