MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Jubilarci proslavili godišnjicu braka

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE  Sinoć je u Svečanoj dvorani Kristal održana već tradicionalna Proslava zlatnog i dijamantnog pira.

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća tako su u mjesecu ljubavi i u sklopu Valentinova pripremili izniman program za bračne parove koji slave zlatni i dijamantni pir  kako bi im ove velike događaje učinili još posebnijima.   Ove godine 20 bračnih parova s područja Belišća i prigradskih naselja slavi zlatni i dijamantni pir, od kojih 10 slavi zlatni pir odnosno 50 godina braka, dok 10 parova slavi dijamantni pir, odnosno 55, 60 i 65 godina braka, a jedan par čak 70 godina braka.

U ime gradonačelnika Dinka Burića, sudionike svečanosti je pozdravila njegova zamjenica Ljerka Vučković i čestitala ove velike obljetnice svim bračnim parovima.  50 godina braka proslavili su Ivanka i Ivan Nađ, Marica i Antun Kovačević, Matija i Božo Svalina, Mira i Dragoljub Lazić, Ružica i Ivan Rapan, Božica i Jozo Korošić, Anka i Franjo Vinogradac, Eva i Josip Habus, Milka i Rudolf Heinz te Kata i Adam Gregić. 55 godina braka slave Blanka i Zvonimir Heinz, Marija i Tomo Cvetko, Nevenka i Ante Svalina, Bara i Franjo Rittgasser, te Pavica i Josip Majdenić. 60 godina braka su proslavili Elizabeta i Pavao Hanzlić, Ružica i Ivan Čošić te Marija i Martin Kovačić, čak 65 godina zajedničkog bračnog života proslavili su Marija i Ivica Štefanović, a 70 godina braka slave Marija i Jozo Pavoković, koji nažalost zbog bolesti nisu mogli prisustvovati ovoj proslavi.

S obzirom na to da je ova Valentinovska proslava organizirana za velike obljetnice braka i podsjeća sve bračne parove na dan vjenčanja, na svečanu večeru su bili pozvani i kumovi Ankica i Zvonko Jelkić, bila je ondje i matičarka Vesna Pavošević, ali i svećenik, fra Josip Dolić. Kako i priliči proslavi pira, ni pokloni nisu izostali, te su zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković i voditeljica ureda Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković sa suradnicima, damama poklonile ruže, a gospodi vino, ali i svakom bračnom paru novčani poklon. Bila je organizirana i tombola, a nakon svečane večere poslužena je i svadbena torta, koju su razrezali Marija i Ivica Štefanović. Za poseban ugođaj i dobru zabavu na proslavi zlatnog i dijamantnog pira pobrinuli su se Tamburaški sastav Ravnica i plesna skupina Babe bez kočnica iz Belišća.

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It