MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Poziv na sajmovanje

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Valpovački poduzetnički centar d.o.o. u suradnji sa Gradom Valpovom, Turističkom zajednicom grada Valpova, te Udruženjem obrtnika grada Valpova organizira 8. Valpovački sajam obrtništva i malog poduzetništva koji će se održati dva dana i to 26. i 27. rujna 2014. godine na gradskom trgu u Valpovu.

 

-Sama ideja sajma kao i njena provedba proizašla je iz nedostatka kvalitetnog prezentiranja i promoviranja obrtničkih proizvoda, te općenito nedostatka marketinških aktivnosti u obrtništvu i poduzetništvu, rekla nam je Ivana Bagarić, direktorica Valpovačkog poduzetničkog centra.

Organiziranjem sajma, također želimo istaći nedostatak autohtonih domaćih proizvoda kao posljedicu visokog plasmana inozemnih proizvoda koje zacijelo nepovoljno utječu na sam razvoj domaćih proizvoda. Time se ujedno želi postići krajnji cilj, a on se odnosi na prepoznatljiv vizualni identitet koji pak uvelike ostaje zapažen u svijesti potrošača kao krajnjih korisnika, te im pri kupnji daje povjerenje prema domaćem proizvođaču.

Kao i svake godine, ilustrirat ćemo naše sadržaje kroz zajedničku brošuru kako bi se građani Valpovštine bolje upoznali s obrtnicima i njihovim proizvodima. Brošure će biti dostupne na našim štandovima svim zainteresiranim posjetiteljima.

U svezi svega gore navedenoga, pozivamo Vas na sajam kako bi sudjelovali kao izlagač i na taj način prezentirali svoje proizvode.

Molimo vas da svoje sudjelovanje na sajmu prijavite najkasnije do 12. rujna 2014.godine na broj telefona 031/651-411 i 654-412 ili osobno u Valpovačkom poduzetničkom centru Kralja Petra Krešimira IV/2, svakog radnog dana od 7.00 - 15.00 sati, pozvala je Ivana Bagarić potencijalne izlagače.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It