MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Edukacija o pokretanju poslovanja

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Centar za poduzetništvo, u suradnji sa Valpovačkim poduzetničkim centrom d.o.o. provodi trodnevnu edukaciju o pokretanju poslovanja.

Edukacija se provodi u sklopu projekta Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja - PARTNER NET II, u sklopu poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“

 Polaznici će tijekom trodnevne edukacije analizirati vlastite kapacitete za poduzetništvo, sagledati vlastite snage i slabosti, te se kroz vježbe i umrežavanje osnaživati radeći na slabostima i učeći kako iskoristiti potencijal vlastitih snaga. Nakon početka posvećenog poduzetništvu i poduzetnicima, prolazimo bitne elemente o pokretanju poduzetničkog pothvata u području financija (pravni oblici, porezi, doprinosi, financijsko praćenje, fiskalizacija, ostala obvezna davanja, PDV, definiranje ulaganja i izvora financiranja, kalkulacije cijena, planiranje prihoda i rashoda, utvrđivanje točke pokrića, utvrđivanje rezultata poslovanja, novčani tijek, putni nalozi, blagajna...), potom i u području marketinga, komunikacije s tržištem i izradom marketing mix-a za vlastiti pothvat, a na posljetku sve naučeno polaznici edukacije će integrirati u poslovni plan. Prilikom mentoriranja za vrijeme pisanja poslovnog plana, pojašnjavamo im uvjete i načine korištenja HZZ-ove mjere za samozapošljavanje. Naša besplatna savjetovanja su im dostupna i nakon završetka edukacije, što veliki broj sudionika zaista i koristi.

Idealna ciljna skupina su osobe koje planiraju prijavu na mjeru samozapošljavanja jer se tijekom edukacije razrađuje njihova ideja i u konačnici, mentoriramo ih prilikom pisanja poslovnog plana, međutim ideja za pokretanje poslovanja nije nužna. Puno sudionika se tek nakon naših edukacija odlučilo na pokretanje poslovanja.

 

Raspored edukacije:

 

1. dan - Osnove poduzetništva i pravni oblici, 26.10.2020., 10-14h

2. dan - Financijsko poslovanje, 27.10.2020., 10-14h

3. dan - Marketing i prodaja i HZZ mjera za samozapošljavanje, 28.10.2020., 10-14h

 

Sve radionice održat će se u Poduzetničkom inkubatoru Valpovo, Darka Sutarića 1

 

Na sve radionice možete se prijaviti putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 23.10. u 12h

Broj sudionika je ograničen zbog epidemioloških mjera.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu