MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Započelo sajmovanje u Valpovu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Danas je u Valpovu otvoren 8. Valpovački sajam obrtništva i malog poduzetništva.

 

Ovu dvodnevnu manifestaciju otvorio je gradonačelnik Valpova Leon Žulj, a organizirali su je Valpovački poduzetnički centar d.o.o. u suradnji s Gradom Valpovom, Turističkom zajednicom grada Valpova te Udruženjem obrtnika grada Valpova. Na sajmu sudjeluje pedesetak izlagača iz Valpova i okolice a jedinstvena je prigoda za prezentaciju proizvodnih mogućnosti poljoprivrednika, obrtnika i malih i srednjih poduzetnika ovoga područja.

Na otvorenju Sajma posjetili su ga brojni gosti među kojima su bili i zamjenik župana Dragan Vulin,predsjednik obrtničke komore Osječko-baranjske županije Dragutin Grabrović, zamjenica gradonačelnika Belišća, Ljerka Vučković, načelnik Općine Petrijevci Ivo Zelić i drugi.

Sajam se nastavlja sutra, a između ostaloga na programu je i tribina s dvije značajne teme. O novom Zakonu o radu i obvezama poslodavaca pri zapošljavanju osoba s invaliditetom i provedbi novog ZPRZ-a govorit će Ivan Sarić, pravni savjetnik Regionalnog ureda Hrvatske udruge poslodavaca Osijek. Druga je tema posvećena razvoju sustava cjeloživotnog učenja.

Cilj ove tribine je podrška pristupu održivom zapošljavanju i prilagodljivosti radne snage te aktivno sudjelovanje svih sudionika kroz raspravu čime se želi potaći pozitivni odnos prema poticanju zapošljavanja i cjeloživotnom učenju.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It