MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Svi zaslužili nagrade

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

VALPOVO Danas je uručivanjem prigodnih nagrada završen ovogodišnji izbor najuređenije okućnice, poslovnog prostora i prigradskog naselja što ga je s partnerima projekta organizirala Turistička zajednica Grada Valpova.

Nakon trogodišnje stanke u organizaciji ovakvog natjecanja koje doprinosi ukupnom uređenju i definiranju Valpova kao turističke destinacije ove se godine u natjecanje uključilo pet subjekata i prosudbena je komisija odlučila nagraditi sve sudionike: Salaš Kuticu, Salaš Kova, Second hand shop u Valpovu, Ivana Benaka iz Valpova i Maricu Pandurić iz Marijančaca.
Također je odlučeno da prosudbena komisija posjeti sve sudionike i uruči im nagrade koje su osigurali sponzori projekta.Obilazak je započeo na Salašu Kutica nedaleko Valpova koji je postao nezaobilaznim dijelom ukupne turističke ponude grada i, kako je pojasnio vlasnik Željko Knežević, tijekom ove godine primio oko pet tisuća posjetitelja. Namjena ovog salaša je prihvatiti goste željne boravka u prirodi u okruženju seoskog domaćinstva pretvorenog u odmorište uz konje i kočije. Već nakon prvih iskustava vlasnik je odlučio proširiti boravišne kapacitete, jer su postojeći nedostatni, a to će značiti i proširenje ponude.
U razgovoru s vlasnikom Salaša, predsjednik Turističke zajednice grada i gradonačelnik Leon Žulj te voditelj Turističkog ureda Igor Tonković zanimali su se za planove daljeg razvoja i pokušali ih usmjeriti k stvaranju sustavnog širenja ponude proizvoda i usluga koje bi od Valpova stvorile značajnu turističku destinaciju kontinentalnog turizma.
-I ova aktivnost, izbor najuređenije okućnice, poslovnog prostora i prigradskog naselja u funkciji je razvoja ukupne turističke ponude, jer nam je stalo da poboljšamo izgled grada i da razvijamo ukupnu turističku ponudu što bi trebalo doprinijeti jačanju Valpova u ukupnoj ponudi kkontinentalnogdijela Hrvatske. Već smo dosta toga učinili na ljepšem izgledu grada, ali moramo još bolje osmisliti ovu ideju i učiniti je atraktivnom za sudionike, kako bismo proširili krug onih koji su spremni pored uloženog napora na uređenju okućnice, poslovnog prostora ili prigradskog naselja sudjelovati i u natjecanju. U posljednje vrijeme pojačavamo aktivnosti u tom smjeru i učinit ćemo sve što je moguće da grad postane kvalitetna turistička ddestinacija No, još uvijek moramo mnogo raditi, a već do kraja godine provest ćemo natječaj za odabir gradskog suvenira, rekao je predsjednik Turističke zajednice Grada Valpova i ggradonačelnikLeon Žulj.
-Uskoro ćemo organizirati i raspravu zainteresiranih za razvoj turizma u gradu i prigradskim naseljima kako bismo rrazmijenili iiskustva i planove i usmjerili ih jedinstvenom cilju, nadovezao se Igor Tonković, voditelj Turističkog ureda, koji je iskoristi prigodu da se zahvali sponzorima – Santajplastika d.o.o. i Rasadniku Fuderer, koji su doprinijeli provedbi natjecanja i pozvao sve koji to žele i mogu da se ubuduće uključe u provedbu natjecanja.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu