MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

NOVI PROJEKT ZA RAZVOJ GOSPODARSTVA: Potpisan ugovor za izgradnju Valpovačkog poduzetničkog centra

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Grada Valpova Matko Šutalo, potpisao je sa zajednicom gospodarskih subjekata iz Osijeka Gradnjom d.o.o. i Crasom d.o.o. ugovor za izgradnju zgrade Valpovačkog poduzetničkog centra.

Nakon provedenog postupka javne nabave, ugovor je potpisan sa zakonskim zastupnicima Zorislavom Šmitom, Davorom Mandurom te Jozefom Viszmegom.

-Novi Poduzetnički centar, koji gradimo u Zoni Malog gospodarstva II, ukupne površine 1105,11 m2 sastojat će se od 2 laboratorija za testiranje podsustava električnih vozila i testiranje električnih pogona, 3 proizvodna pogona, 2 skladišta te 5 uredskih prostora.

Zgrada će dakle imati prostore za prijenos znanja, usvajanje novih modela poslovanja i razvoj inovativnih prototipova koje će kasnije poduzetnici moći komercijalizirati. Na ovaj način spajamo znanost i poduzetništvo u svrhu razvoja gospodarstva u našem gradu.

Ono što još svakako moram naglasiti jest da će se završetkom projekta u ovoj djelatnosti otvoriti 50 novih radnih mjesta.” – istakao je prilikom potpisa ugovora gradonačelnik Šutalo.

Kako je priopćeno iz Ureda gradonačelnika, procijenjena vrijednost projekta izgradnje novog inkubatora iznosi 10.998.663,21 kn, a rok za izvođenje radova je 12 mjeseci.

Projekt je 2020.g. pripremio Valpovački poduzetnički centar d.o.o. u suradnji s upravnim odjelima Grada Valpova i Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Laboratorija za električne strojeve i hibridne pogonske sustave koji vodi prof. dr. sc. Željko Hederić.

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It