MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

OKRUGLI STOL: Orijentacija prema zelenom i digitalnom gospodarstvu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO  U ponedjeljak,  7. veljače, održan je Okrugli stol na temu – Orijentacija prema zelenom i digitalnom gospodarstvu kao garancija održivog razvojna u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Grada Valpova. 

Kako su priopćili organizatori, Okrugli stol održan je u sklopu projekta Razvoj poduzetništva u gradu Valpovu kroz informiranje i umrežavanje, sufinanciranog od strane Europskog fonda za regionalni razvoj, a čiji je nositelj Valpovački poduzetnički centar d.o.o..

Voditelj okruglog stola bio je prof. dr.sc. Željko Hederić, a sudionici Gradonačelnik Grada Valpova – Matko Šutalo, Dean Vučinić, Sveučilišni profesor na Vrije Universiteit Brussel, Zdenko Kurtović, Diplomirani Inženjer Geodezije; Ivan Jelušić, osnivač Orqe, hrvatskog startupa (danas tvrtka Capital Hook), Domagoj Krešimir Jukić koji je trenutno na doktorskom studiju na Technische Universität Wien, prof. dr. sc. Sunčica Oberman Peterka, prodekanica za nastavu Ekonomskog fakulteta u Osijeku  i Miljenko Švarcmajer, Magistar inženjer računarstva.

-Na Okruglom stolu raspravljalo se o mogućnostima i planovima Grada Valpova u području zelenog i digitalnog gospodarstva te su se navedene institucije i tvrtke na ovaj način povezale u zajedničkim idejama i planovima za buduća djelovanja, stoji u priopćenju organizatora.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu