MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Širom otvorena vrata prodajno servisnog centra Mehanizacija Miler

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Danas je u Valpovu uz prigodnu svečanost otvorena treća, najveća Poslovna jedinica Mehanizacije Miler u Hrvatskoj.

Poslovnu jedinicu koja na 600m² prodajnog prostora od ukupno raspoloživih 1800 m² nudi bogat asortiman poljoprivredne i šumarske mehanizacije, rezervnih dijelova, vrtni program, auto prikolice, akumulatore, dječje igračke i drugu raznovrsnu poljoprivrednu opremu i potrepštine, zajednički su presijecanjem vrpce otvorili vlasnik tvrtke Mehanizacija Miler, Branko Miler i predsjednica Skupštine Osječko-baranjska županije Ivana Bagarić .

Brojne goste- poslovne partnere Mehanizacije MIler koja je osnovana prije 20 godina u  Sloveniji, a već sedam godina posluje i u Hrvatskoj pozdravila je direktorica, Martina Bubalo, te se zahvalila svima koji su na bilo koji način surađivali na ostvarenju projekta.

Otvorenje Poslovne jedinice popraćeno je prigodnim nastupom ansambla Hrvatskog kulturno umjetničkog društva Valpovo 1905, a štujući principe obiteljskog poslovanja i uklapanja u lokalnu zajednicu, poslovodstvo tvrtke je prigodno darivalo SOS selo Ladimirevci uručivši direktoru Zoranu Reliću  ček na 7.500,00 kuna.

Obraćajući se prisutnima, vlasnik tvrtke Branko Miler zahvalio se svima koji su pomogli u realizaciji projekta, a posebno Mati Pušiću, vlasniku tvrtke Izvor ing d.o.o. iz Valpova koja je projektirala i izgradila objekt ovog prodajno servisnog centra, kao pouzdanom suradniku.

Blagoslov novootvorenog objekta izrekao Luka Ćosić kapeln župe Valpovo, a tijekom današnjeg dana sve posjetitelje i kupce prodajno servisnog centra s više od 13.000 artikala u ponudi,  očekuju prigodni darovi i glazbeni program u izvođenju Tamburaškog sastava Krizni stožer iz Koprivnice.

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu