MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Potpore za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama u 2016.godini

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje prijava za dodjelu potpora iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2016.godinu za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama na području Županije u 2016.godini.

Potpora za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama dodjeljuje se za organizaciju i/ili sudjelovanje na manifestacijama koje su od značaja za razvoj ruralnog turizma i predstavljanje turističkih potencijala Županije, kojima se promiče i predstavlja Županija kao aktivni sudionik u razvoju ruralnog turizma, a osobito za organizaciju i sudjelovanje na sajmovima i izložbama, na znanstveno-stručnim skupovima i na festivalima, smotrama, natjecanjima i drugim srodnim manifestacijama. Visina potpore može iznositi do 50% prihvatljivih troškova. Pravo prijave za korištenje potpore imaju obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti i trgovačka društva registrirani za pružanje ugostiteljskih i turističkih usluga u ruralnom turizmu, udruge registrirane za djelatnosti povezane uz selektivne oblike ruralnog turizma i druge i fizičke i pravne osobe koje imaju prebivalište odnosno sjedište na području Osječko-baranjske županije. Pravo na podnošenje prijave imaju samo podnositelji koji su u cijelosti opravdali namjensko korištenje ranije dodjeljenih sredstava iz županijskog proračuna. Potpora se dodjeljuje pod sljedećim uvjetima:

-          Da je podnositelj registriran za djelatnosti koja se navodi u prijavi

-          Da su troškovi za koje se podnosi prijava plaćeni prije njezinog podnošenja

-          Da je manifestacija za koju se traži potpora od značaja za razvoj ruralnog turizma i predstavljanje turističkih potencijala Županije, kojima se promiče i predstavlja Županija kao aktivni sudionik u razvoju ruralnog turizma

-          Da su troškovi nastali u tekućoj godini za koju se podnosi prijava.

Pravo na podnošenje prijave nemaju podnositelji koji su blokirani, odnosno u stečaju ili u postupku predstečajne nagodbe, odnosno koji su u postupku likvidacije.

Prijavni obrazac, obrazac o korištenim de minimis potporama i obrazac izjave o nepostojanju dvostrukog financiranja može se podići u Upravnom odijelu za poljoprivredu i ruralni razvoj Osječko-baranjske županije ili na internetskim stranicama Županije www.obz.hr , te se isti s propisnom dokumentacijom dostavlja osobno ili na adresu Upravnog odijela za poljoprivredu i ruralni razvoj Osječko-baranjske županije, Trg Ante Starčevića 1/II, 31000 Osijek, s naznakom Povjerenstvo za potpore u ruralnom turizmu.

Javni poziv je otvoren do utroška sredstava planiranih u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2016.godinu, a najkasnije do 31. listopada 2016.godine.

Sve informacije mogu se dobiti u Upravnom odijelu za poljoprivredu i ruralni razvoj Osječko-baranjske županije na telefon 031/221-572 i u Valpovačkom poduzetničkom centru, Kralja Petra Krešimira IV 2 i na telefon 031/651-411.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It