MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

       

Učiti od iskusnijih

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Od 3. do 5. svibnja, u sklopu provođenja projekta „Organic Bridge“ , u sklopu programa prekogranične suradnje Hrvatska-Srbija,  Grad Valpovo, zajedno s partnerima u tom projektu, organizira studijsko putovanje u Beč.

Cilj putovanja je posjetiti različita ekološka poljoprivredna imanja na kojima bi vidjeli primjere dobre prakse, upoznali se s različitim načinima proizvodnje, te uspostavili međunarodne kontakte.

-U sklopu projekta predvidjeli smo ovo studijsko putovanje u Beč na koje bismo osim organizatora i predstavnika projektnih partnera, poveli i veći broj ekoloških poljoprivrednika iz Slavonije i Baranje te Vojvodine u Srbiji, stoji u pozivu organizatora.

Podsjetimo se, partneri Gradu Valpovu u ovom su projektu Tera Tehnopolis d.o.o. iz Hrvatske, te Centar za organsku proizvodnju Selenča (COP Selenča) i Udruženje TERRA’S Subotica iz Srbije.

Cilj projekta je unaprijediti znanja,  vještine i stavove  ekoloških proizvođača u Osječko-baranjskoj županiji i Južno-sjevernom bačkom distriktu kroz uspostavu Centara za kompetencije u Selenči te pružanje usluga i treninga „po mjeri”. Želi se unaprijediti tržišnu poziciju ekoloških proizvođača iz Osječko-baranjske županije i Južno-sjevernog distrikta u Bačkoj kroz širenje “ORGANIC NETWORK-a”, brendiranje i razvoj preduvjeta za organizaciju “zajedničkih prodajnih kanala”.  

Stoga na ovo studijsko putovanje kreće sedamdesetak organizatora, predstavnika projektnih partnera i ekoloških poljoprivrednika iz Slavonije i Baranje te Vojvodine, koji će uz obilazak prodajnih mjesta za eko hranu, posjetiti i Glinzendorf u Donjoj Austriji gdje su smještena eko-imanja s bogatim iskustvom u proizvodnji i plasmanu biološki uzgojenih poljoprivrednih proizvoda. Stečene bi spoznaje trebale ubrzati uvođenje inovacija u proizvodnju, preradu proizvoda i marketing.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu