MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 


     

Besplatno oglašavanje malih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova s područja Grada Valpova

Korisnička ocjena: 2 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Grada Valpova, Matko Šutalo, donio je Odluku temeljem koje mali poljoprivredni proizvođači i obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja grada Valpova mogu besplatno oglašavati prodaju svojih proizvoda, pružanje usluga, kupoprodaju poljoprivrednog zemljišta, strojeva, opreme i slično, na portalu Valpovština.info.

Ugovorom sklopljenim između Grada Valpova i Udruge za kreativni razvoj i informiranje Belišće, koja je vlasnik portala, omogućava se korisnicima da putem aplikacije MALI OGLASI mogu sami oglašavati ponudu i potražnju svojih proizvoda i usluga, a u slučaju bilo kakvih poteškoća ili nejasnoća, pozivom na telefon: 091 5127220 ili porukom na e-mail: redakcija@valpovština.info vlasnik portala obvezan je dati tehničku podršku.

Oglasi na portalu bit će vidljivi 30 dana, odnosno do njihove realizacije, a i nakon isteka roka mogu se ponovno aplicirati.

Ugovor između Grada Valpova i vlasnika portala sklopljen je na vrijeme od jedne godine, odnosno od 1. listopada 2018. godine kada počinje s radom pa do 30. rujna 2019. godine, u kojem će se razdoblju sagledati interes naših malih poljoprivrednika za ovakav način nastupa na tržištu i međusobnog povezivanja.

Sredstva namijenjena za sufinanciranje oglašavanja osiguravaju se kroz Program korištenja sredstava ostvarenih od raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH u dijelu koji pripada Gradu Valpovu, a u ukupnom iznosu od 5.475,00 kn godišnje.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu